Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Wątek: Malwina smutno

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Smile Malwina smutno

Proszę o komentarze, opinię oraz rady na przyszłość.

1.

2.

3.

Domyślnie

proszę o krytykę i porady

Domyślnie

mnie się nie podoba
    nie moje klimaty

Domyślnie

a od strony technicznej??

Domyślnie

Groby w tle na pierwszym budzą bardzo mieszane uczucia - sesja na cmentarzu to chyba lekka przesada.
    Surfingujące buty.

Domyślnie

Nie podoba mi się. Ten smutek strasznie sztuczny i nieudany. Do tego ten makijaż... Tak nie wygląda kobieta rozpaczająca.

Domyślnie

Ja tam nie mam nic przeciwko cmentarnym sesjom i innym zabawom ale tutaj modelka wyszła kompletnie sztucznie, brak emocji, klimatu. Fatalnie też wygląda ten rozmazany makijaź, którego zdecydowanie jest za dużo (rozmazu).
    kapka gratów

Domyślnie

ludzie chcą emocji , tłum pragnie krwi - może gdyby chociaż leżała na trumnie albo kopała grób ....

sorry za sarkazm ale nie podoba mi się podejscie do tematu - "pójde na cmentarz i będzie git" tak samo nie znoszę "polowania" na bezdomnych

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez malibu Zobacz posta
    ludzie chcą emocji , tłum pragnie krwi - może gdyby chociaż leżała na trumnie albo kopała grób ....

sorry za sarkazm ale nie podoba mi się podejscie do tematu - "pójde na cmentarz i będzie git" tak samo nie znoszę "polowania" na bezdomnych
    lepiej bym tego nie ujęła
    www.monikowska.pl
    blog.monikowska.pl
    Kanon fotografii to Nikon

Domyślnie

poza tym rece na twarzy nie dodaja zdjeciu wiekszego krytycyzmu, niz rozmazany makijaz i groby w tle. Ogolnie twarz modelki zaslonieta, tlo nieciekawe.
    Nikon D3s,D800, N14-24f2.8, N35f1.4, N50f1.4, N85f1.4, SB-700,900 i inne graty

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów