Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 22

Wątek: Tatry w zarysie

Domyślnie Tatry w zarysie

Takie jedno z dzisiejszego wypadu do Niedzicy... Celem były zamki...

Domyślnie

Obniżyłbym nieco saturację zieleni. Nad drzewami niezbyt ładna jasna poświata. I może ciut kontrastu na niebie. Kompozycyjnie bardzo mi się podoba

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jarkko Zobacz posta
    Obniżyłbym nieco saturację zieleni. Nad drzewami niezbyt ładna jasna poświata. I może ciut kontrastu na niebie. Kompozycyjnie bardzo mi się podoba
    Kurcze, faktycznie jest poświata. Teraz widzę. Zieleń jest mocna, bo słońce było zachodzące, a wtedy wszystkie kolory wydają się być podsaturowane. Ale fakt, lekko można obniżyć. Dzięki za rady. Pozdrawiam.

Domyślnie

Ładny kadr.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jarkko Zobacz posta
    Kadr swietny! Ale pod reszta musze sie podpisac....no moze co do koloru to nie mam pytan...w koncu zachodzace slonce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    ....no moze co do koloru to nie mam pytan...w koncu zachodzace slonce
    Złośliwiec

Dzięki wszystkim za krytyczne uwagi. Patrząc na to zdjęcie dziś rano, stwierdzam, że faktycznie skopałem obróbkę. Poszedłem w nowe eksperymenta i na fali podjarania nie zauważyłem szkolnych błędów (np obwódka)... Jak widać nie jest to dobry kierunek...

kulten
    Gość

Domyślnie

Sporo poprawek należałoby tu poczynić, a jeszcze lepiej obrobić zdjęcie od zera.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nothing Zobacz posta
    Złośliwiec
    Nie! Serio mowie....sam wczoraj zapodalem fote z zachodu i tez jest taka landryna

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów