Close

Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Domyślnie Warsaw DeviantART Meeting 2009

miałem to zamieścić równoległe jak dałem na DA ale jakoś zapomniało mi się, fotki z maja 2009 kiedy w Warszawie odbył się deviantowy meeting na który przybyło około 120 osób.

proszę o ocenę fotek, kadrów, kolorów, dziękuję za wszelkie uwagi

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

D80 | D600, N16-35 | EIZO SX22, i1 Display Pro | WWW | Vieworld Photo Magazine

Gaduła Awatar NBA
    Miasto
    Jarocin, Wielkopolska

Domyślnie

Bardzo mi się podobają... szczególnie 10... fajne spotkanko. Uwielbiam takie...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez NBA Zobacz posta
    Bardzo mi się podobają... szczególnie 10... fajne spotkanko. Uwielbiam takie...
    nom fotka 10 super wyszła jednak osobiście mam sentyment do 9. bo leżałem na plecach by zrobić to foto :] gdzieś na DeviantArcie są fotki jak leżę - śmieszne ^^"

a "drugi sentyment" do 11i12 gdzie mnie zawołał sam Admin DeviantArtu bym zrobił fotkę :P

cóż wspomnienie fajne, wykonanie - człowiek nabiera doświadczenia i pewnie bym zrobił to trochę lepiej.

Domyślnie

Zapytam: czy ci ludzie spotkali się po to, żeby porysować na jednym arkuszu bristolu? To chyba nie wszyscy wyładowali się twórczo...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez telly Zobacz posta
    Zapytam: czy ci ludzie spotkali się po to, żeby porysować na jednym arkuszu bristolu? To chyba nie wszyscy wyładowali się twórczo...
    nie?

spotkanie ogólnie żeby poznać nowe znajomości młodych i nie tylko młodych fotografików/grafików/rysowników/malarzy z Polski choć głównie z woj. mazowieckiego - dodatkowo przedstawione potem podczas rozmowy w grupach po ~20osób nowe opcje które będą dostępne na DA, a także możliwość pogadania z Adminami [fot.6] (ofc. po ang) osobiście, czy też prośba dostania tematu na licencjat/magister od Nich (tak zrobiła nie jedna osoba). chodziło głównie o dobrą zabawę i poznanie nowych ludzi co na pewno się udało bo 2tyg potem plener foto w 10osób zrobiony.

a ten rysunek na brystolu to takie coś od Nas dla Nich na prezent, to nie miał być rysunek fotorealistyczny ani obraz, tylko takie allinone od każdego :]

Uprawnienia umieszczania postów