o jeju, jaka ksiezniczka malama spojrzenie zajefajne, w ogole chyba sie nie boi obiektywu. Dla mnie najfajniejszy pierwszy dyptyk. Ale wszystkie sa git.
Szukaj
o jeju, jaka ksiezniczka malama spojrzenie zajefajne, w ogole chyba sie nie boi obiektywu. Dla mnie najfajniejszy pierwszy dyptyk. Ale wszystkie sa git.
Komercyjna stopka - regulamin forum!
Full Frame Nikon System
Oj panna Zazula cieszy oczęta,
fakt, ładnie pozuje.
Pzdr, Andrzej
Fotografia to sztuka uchwycenia momentu .
Ta pierwsza zuzia lewe zdjęcie rewelacja! Podobnie jak ostatnie... Pytanie za 100... Jakie parametry
... i tak się ciągle wszystko zmienia...
bardzo przyjemne fotki, też mam Zuzkę, tylko ciut mniejszą![]()
czarne pazurki sa wynikiem stylizacji na ktora musialem przystac, aby zachecic Zuze do pozowania. kazdy kto ma dziecko w takim wieku to wie jak trudno namowic do pozowania ( Zuza ma 8lat). zostaly zmyte i juz nie ma sladu po czarnym kolorze.
pierwsze lewe to:
D300 + super profi szklo N50/1.8 przymkniete do f6.3 i czas 1/80
Zuzia pozdrawia swoja imienniczke i zyczy mnostwo zdrowka
dziekujemy (tata + Zuzia) wszystkim za odwiedziny i mile slowa, obiecujemy wstawiac wiecej zdjec. no to moze jeszcze dwa z tej samej sesji.
4.
pozdrawiam
Marcin + Zuzala
| Nikon |
No i znowu jestem pod wrażeniemNa zdjęciu 4 z lewej Zuzia wyszła ślicznie, piękne oczka, spojrzenie, minka... gratuluję
Pozdrawiam.
Surfingujące buty.
No to zakładamy TPZ-Towarzystwo Posiadaczy ZuziMoja ma rok
świetny set,z naciskiem na BW...pzdr
Pierwsze po lewej stronie najlepsze ze wszystkich. Potem w kolejności ostatnie po prawej z pierwszego setu i lewe z nowo dodanych. Reszta przyjemna, ale przy tych wysiada
pzdr
Przyjemne w odbiorze...ale paznokcie jak dla mnie zbyt ciemne i nie pasuja do dziewczynki (alo to tylko moja opinia, moze modelka takie lubi). Podoba mi sie obrobka i kadry![]()
Skontaktuj się z nami