Close

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 39

Domyślnie ProShow Gold - Slide Styles - POMOCY!

Witam, posiadam program proshow gold, dodałem sobie na timeline zdjęcia i chciałem do nich wszystkich zastosować Slide Style.. Jednak za każdym razem ustawia mi się on tylko do jednego zdjęcia! Mam 400 fotek i nie chce każdego zmieniac ręcznie...
    Pomoże ktoś?

Domyślnie

Z reguły trzeba wszystkie zaznaczyć w jakiś sposób, podobnie robią inne programy do slideshow.
    Dobrze poszukaj na pewno znajdziesz możliwość zastosowania dla wszystkich kadrów

pozdrowionka
    mati

Domyślnie

Kirde, Ctrl + A i wybieranie po kliknięciu prawym zaznaczenia wszytskich slajdów nie pomaga, efekt dodaje sie tylko do jednego zdjęcia ;( Na dole tam gdzie sie wybiera efekt są strzałki do zmieniania zdjęcia i jak się je zmieni to pokazuje sie żę drugie zdjęcie tego efektu już nie ma i trzeba go dodać ponownie... Gdybym miał 10 zdjęć, to bawił bym się ręcznie, ale mam ich 500...
    Pomocy...

Domyślnie

No, sprawdzone w tej chwili, zaznaczone wszystkie foty, potem klik lewym na przejsciu (jednym z tych małych między zdjęciami, nieistotne ktyórym) potem wybierz jaki rodzaj przejscia i koniec, wszystkie takie same

pozdrowionka
    mati

Domyślnie

AAAAAaaa.a... nie zrozumieliśmy sie... mi chodzi o Slide Style, to nie jest efekt przejść, tylko wyświetlania zdjęć... W górnym menu zakładka Styles, albo Slider, i tam sie wybiera styl wyświetlania danego zdjęcia i chciałbym ten styl do wszytskich zdjeć. ;/

Domyślnie

Wyedytowalem, bo palnalem glupote. Niestety nie udalo mi sie znalezc sposobu na zatwierdzenie stylu do wiecej niz jednego slajdu.

A moze efekt ktory chcesz uzyskac da sie zrobic bez uzywania stylu?
    Ostatnio edytowane przez donkiszot ; 07-08-2009 o 22:21
    To, co widzisz, nie jest tym co widzisz.

Domyślnie

Hm... chce nadać wszytskim zdjęcią efekt wyświetlania taki jaki jest w stylach (głównie zależy mi na tym pierwszym stylu gdzie zdjęcie jest jest w ramce skalowane od 50%do80% a jako tło jest czarnobiel tego zdjęcia)... Ma ktoś pomysł jak to osiągnąć hurtem dla wszytskich zdjęć? Kurcze to by było bez sensu gdyby stylu się nie dalo zastosować do wszytskich zdjęć, bo stają się one bezużyteczne...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez donkiszot Zobacz posta
    A moze efekt ktory chcesz uzyskac da sie zrobic bez uzywania stylu?
    Wogóle jakiś efekt wyświetlania zdjęc da się osiągnąć bez stylu? chyba tylko ręcznie go tworząc... ale nadla nie da się tego zatsosować do więcej niż jednej fotografii...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez endigarnek Zobacz posta
    Wogóle jakiś efekt wyświetlania zdjęc da się osiągnąć bez stylu?
    No przejścia (trasitions) są sposobem prezentacji... Zadałeś temat aż mnie denerwuje że nie mogę zwalczyć
    Na razie próbuję warstwami. Dam znać jak coś wymyślę

pzdr

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez matyjasz Zobacz posta
    No przejścia (trasitions) są sposobem prezentacji...
    To są tylko przejścia które ma każdy program... Mi chodzi o coś więcej, żeby każde zdjęcie się jakoś ładnie wyświetlało, a nie na czarnym tle... Po to kupowałem ten program żeby moje prezentacje różniły się jakoś od innych...

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów