Close

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 34 z 34

Domyślnie

Z pierwszego setu 5 (BW) rewalacja... bardzo mi się podoba. Nr 7 też jest całkiem fajne.

Natomiast z nowych 12 jest super, tylko ciut leci w prawo (widać to po linii ramion). Druga sprawa ten malutki cień od noska... jakbyś poprawił te dwie rzeczy, to byłoby perfecto jak dla mnie. Jasność na twarzy bardzo mi się podoba.

Domyślnie

dziękuje Ci bardzo wiem nad czym teraz popracować, z ta 12-stka niestety za bardzo nie mogę już skorygować, przekadrowałem już to zdjęcie, a nie chcę przycinać włosów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez draco85 Zobacz posta
    ... z ta 12-stka niestety za bardzo nie mogę już skorygować, przekadrowałem już to zdjęcie, a nie chcę przycinać włosów
    No tak... jak zaczniesz prostować, to ciachniesz włosy jeszcze bardziej.
    W takim razie nie ma co ruszać więcej.

Domyślnie

Rewelacyjne zdjęcia! Miło się patrzy na kogoś z talentem. Panna w wodą - chyba najlepsza.
    1 - super, jedyna uwaga do mocnego światła na twarzy w stosunku do reszty sylwetki, różne światło - różny kolor skóry, ale patrz też uwagi do 13.
    2 - miękko, ale kolorki ładnie graja i robią to zdjęcie
    3 - bdb, trochę może za centralnie, ale to jedyna uwaga
    4 - fatalnie świetlnie - do kosza, szkoda pokazywać przy pozostałych
    5 - ok, ale gościu w tle troche psuje zdjęcie, białka przesadzone
    6 - raczej sentymentalna wartość jedynie
    7 - obróbka zbyt "pojechana" - takie wygładzanie zdecydowanie psuje odbiór razem z tak mocnym nasyceniem (i to tylko postaci); albo jedno, albo drugie, albo żadne
    8 - szkoda tak mocnego cienia w oczach, ale to kolejna świetna praca!
    9 - pstryk - do kosza
    10 - kosz, fajny eksperyment, ale na krótką metę
    11 - chyba fajnie - ale ja się nie znam na małych dzieciach
    12 - przekrzywione, ale światło i kolor - bomba! trochę cienie szaleją - przejścia skóry ze świateł w cienie - wygładziłbym te obszary; Ogólnie bardzo dobre zdjęcie po drobnych poprawkach
    13 - nie jestem przekonany, czy lepsza niż kolor - też b.dobra oczywiście, bardziej zrównoważone światło, ale tu pewnie dałoby się jeszcze trochę obróbką wyciągnąć (mnie np podoba się wersja z trochę bardziej rozświetlonymi środkiem i jeszcze mocniejszymi czerniami, ale to kwestia gustu); nie ma pośpiechu, niech poleży trochę, powróć czasem i popróbuj coś zmienić, z winietą, rozjaśnieniem barków, kontrastem, itp. Chyba więcej możliwości (łatwej) zabawy z wesją cz-b, ale kolor też mi się podoba.

Zakładaj nowe wątki - do tego wątku po kolejnym wrzucie nikt prawie nie zajrzy, a już na pewno nie będzie mu się chciało przeklikiwać kolejnych stron odpowiedzi - bo nigdy nie wiadomo, czy dalej są nowe zdjecia, czy tylko jakaś gadanina. Testowane na zwierzętach - korzystniej tworzyć nowy wątek, nawet na jedno-trzy zdjęcia.

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234

Uprawnienia umieszczania postów