Bardzo mi się podobają Twoje prace. Masz łeb na karku i wiesz kiedy nacisnąć spust![]()
Szukaj
Bardzo mi się podobają Twoje prace. Masz łeb na karku i wiesz kiedy nacisnąć spust![]()
Świetne prace,zastanawia mnie tylko jedynka
Wygląda jak głowa białej kobiety zamocowana do torsu murzyna![]()
D300
he he bo światło poszło z góry i przez to cała reszta wyszła nieco bardziej przyciemniona
a nie wiem czy jest sens zakładać do każdej nowej pracy posta chyba zrobi sie lekki bałagan na forum
Fantastyczny debiut![]()
1 aż się, wg mnie, prosi o b/w
nie deptać pijaków !
widziałem już na maxmodels, prace fajne i fajnie że ktoś w tej małej mieścinie zajmuje się foto, swoją drogą nie robiłeś z jakiś miesiąc temu zdjęć w ozonie ?
podoba sie ogolnie
detali nie bede sie czepial![]()
www.facebook.com/kpaprocki
|| D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.
chyba twoje "pierwsze prace" wystawione na forum, a nie w ogóle
oko chłopie masz.
podoba się jako całość, a jakbym miał wybierać to 1,5,6,8![]()
Psychotrop vel Grzegorz Lucjan Laska von Lasocki
nie robię fotek na imprezach jak na razie, jedynie douczam sie na ślubach a dopiero 2 mam za soba tak więc wiele pracy jeszcze przede mną![]()
no tak fotografia zajmuje sie od około 8 miesięcy wtedy kupiłem sonke ale teraz ciesze sie że przeskoczyłem na nikona![]()
A fotki dodaje głównie żeby poprawiać swoje błędy tak więc krytyka jak najbardziej na tak
dodaje poprawki i dwie prace
11
12
13 poprawiona B&W
Skontaktuj się z nami