Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Domyślnie Zachodzik.....mam i ja:)

Wyciagalem z cieni ale efekt byl marny......
    Swiatelko pieknie sie ulozylo, wiec moze wam sie spodoba

Za oknem mam wlasnie zachod slonca i deszcz.....chmury deszczowe sa podswietlone na pomaranczowo i swiat jest teraz w tych kolorach Natura jest piekna!

Domyślnie

Praca bardzo przyjemna w odbiorze, podoba się

Domyślnie

Było by jeszcze ładniej gdyby nie tak ciemno na dole
    Pozdro. Wojtek

Domyślnie

góra fajna jednak brak własciwego dołu daje się we znaki

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wojtek6308 Zobacz posta
    Było by jeszcze ładniej gdyby nie tak ciemno na dole
    Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    góra fajna jednak brak własciwego dołu daje się we znaki
    tu sie nie zgodze czasami konturowe zdjecia nadaja klimatu. tu dzieki temu, ze dol jest ciemny mamy planowosc zdjecia. przez te pagorki w dalszym planie...bardzo fajne smugi swiatla rozpraszaja sie nie niebie...

Domyślnie

mz dol powinien zostac rozjasniony i wtedy by wszystko gralo

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zaza67 Zobacz posta
    mz dol powinien zostac rozjasniony i wtedy by wszystko gralo
    przedewszystkim mz. dołu powinno być troszeczkę więcej, lub właśnie powinien mieć więcej detalu mz. z prostej przyczyny - ładne swiatełko jest własciwie tylko w PG i jest go troszeczkę zbyt mało aby mogło zepchnąć znaczenie samego dołu na dalszy plan, natomiast samo zdjęcie jest w miarę porawne i nie krytykuję go totalnie, po prostu zabrakło czegoś więcej aby fotka stała się dobrą
    oczywiscie jest to mz. niejeden początkujacy chciałby miec takie zdjęcie

Domyślnie

Chlopaki.....tak jak pisalem rozjasnialem dol....ale efekt byl fatalny....wiec postanowilem tak to pokazac.....i jak Grudzinski pisal tutaj to nawet pasuje.....

Poza tym nie wiem jak u was ale u mnie jak sie przypatrzec to widac co nie co w cieniu......strasznie zalezalo mi na tym Qniu......ech.....
    A co do podzialu kadru......no nie dalo sie rozjasnic zeby nie rozwalic foty, wiec postanowilem ze nie bede raczyl was 1/3 czarnej foty

Tak czy inaczej dzieki wam po raz pierwszy od 3 lat po formacie nawet nie zainstalowalem Photomatixa

Domyślnie

jakbys to cyknal w HDR i dol jasniejszy zrobnil, to efekt bylby jeszcze lepszy ale ogolnie trafiony zachodzik
    Nikon D3s,D800, N14-24f2.8, N35f1.4, N50f1.4, N85f1.4, SB-700,900 i inne graty

Domyślnie

Jak dla mnie za ciemny dół, ale światełko przednie.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów