To chmury są, a nie brud, co mi szyderczo sugerujesz.
I nie w nocy to było, tylko przed nocą, ten bank.
Szukaj
To chmury są, a nie brud, co mi szyderczo sugerujesz.
I nie w nocy to było, tylko przed nocą, ten bank.
Niech Ci będzie że to chmury![]()
Moja galeria: www.darko.cal.pl, zapraszam na FB
Co powiecie na taki sierpniowy secik-kwartecik:
?
Co zmienić, co poprawić, co dodać, co ująć?
cimno panie chróściel, cimno!
Poza tym bałagan w tle, odciąga wzrok strasznie.
To tyle ode mnie![]()
Skóra tragedia. Widzę całą dermatologię ze wszystkimi jej wadami oraz pudrami które te wady przykrywają. Podejrzewam że znawca pudrów nawet by mógł odgadnąć ich markę, tak wyraźnie je widać.
Oczywiście jest zasada że nie komentujemy urody modelek, ale ja komentuję fotografię która wady dokładnie pokazuje i wręcz je uwypukla.
Panie Światło muszę Pana zmartwić i poddać w wątpliwość Pana znajomość branży kosmetycznej: na żadnym ze zdjęć z Moniką nie ma ani grama pudru. Ani ciut ciut, także zapraszam na warsztaty z tej materii gdzie indziej niż Pan odwiedzał obecnie.
Poza tym uzgadnialiśmy już obustronnie na TFF bodajże, że mijamy się i nie zaglądamy do swoich wątków ani ich nie komentujemy: ja ze względu na grzeczność, Pan ze względu na jej brak, co po raz kolejny Pan udowodnił swoim nietaktem. Zatem żegnam.
t0m3k, z tym bałaganem to w sumie było trochę planowane, żeby te dwa zdjęcia duże nie były skierowane tylko i wyłącznie na Monikę, ale chyba rzeczywiście mogłem przesadzić. A ciemno, to u mnie to samo co z saturacją ciągle: nie potrafię jakoś się ani z tym ani z tym dobrze wstrzelić. Dzięki za rady i wizytę!
Tak było? Zupełnie nie pamiętam. Zupełnie nie zachowuję w pamięci żadnych uprzedzeń i tego rodzaju umów. Tak było? Dla mie każde zdjęcie na forum jest nowym zdjęciem i każdy wątek jest nowym wątkiem nowego forumowicza. Nie prowadzę statystyk kto ma u mnie jaką reputację.
Czyżbym nadepnął na jakiś czuły punkt? No więc konkretnie. Nie krytykuję urody dziewczyny, bowiem na dodatkowym seciku uroda jest bardzo pozytywna. Ładna twarz z mnóstwem pozytywnej energii, uwielbiam rude włosy i piegi. Mają wyraz i charakter.
Jednak skomentowałem konkretne zdjęcie na którym widać bardzo szczegółowo detale dermatologiczne. Żadna skóra nie jest doskonała, no może paru piętnastoletnich latynosek, ale poza tym to żadna skóra oświetlona ostrym światłem, sfotografowana z bliska i jeszcze wyostrzona nie prezentuje się korzystnie. Podejrzewam że nawet nastoletnia latynoska by z tego nie wyszła obronną ręką. Właściwie twarzą...
Poza tym mój komentarz nie był osobisty ani trochę. Nie pamiętam naszej zaprzeszłej korespondecji. Nie pamiętam czy jesteśmy na dobrej stopie, złej, czy w ogóle jakiejkolwiek. Po prostu zobaczyłem fotkę więc skomentowałem.
No ja pamiętam co mi tam napisałeś i pozostaję po tym nadal w ogromnym niesmaku do Twojej osoby, którego niestety nie mogę się pozbyć. A czuły punkt? To nie sex, nie musisz go szukać.
Oj z całą pewnością nie pomyliłem Cię z nikim innym. Tego możesz być tak samo pewien jak swojej pomyłki z pudrem.
Skontaktuj się z nami