Szukaj
No to tak. Modelka ładna i ma śliczne oczka. Kadry prawie OK - na pierwszym trochę za dużo góry, na drugim odrobinkę ciasno na dole. Ale jakość zdjęć jest kiepskawa - łokropnie przeostrzone, jakaś kasza w tle. Światełko nawet OK, choć blenda z lewej strony modelki przydałaby się. Mogłeś posiedzieć nad skórą.
Pozdrawiam
Witek
NEX 5N i M42
"Twoje słowa, głupcze, będą cię kiedyś sądzić..."
Odbijasz sie w okularach![]()
Modelce przekażę i dziękuję.
Co do kadru, to nie miałem pojęcia jak do tego podejść tak naprawdę. W sumie zdjęcie było robione z góry.
Co do jakości: D40 i ISO1600 nie są najlepszymi przyjaciółmi, jak widać. Trochę późna pora była na strzał, na którego pomysł wpadliśmy w sumie tak przez przypadek- w sensie sesja wyszła w praniu. Z tym przeostrzeniem, to chciałem odwrócić uwagę od tej kaszy właśnie
. No cóż- nie udało się.
Mogłem posiedzieć nad skórą i w przyszłości posiedzę. A tymczasem pójdę zaraz na solarium
.
Dex, przepraszam i w sumie dopiero teraz zauważyłem.
Dziękuję i starać się będę dalej.
W plenerze 1600??? HmmmCo do jakości: D40 i ISO1600 nie są najlepszymi przyjaciółmi, jak widać. Trochę późna pora była na strzał, na którego pomysł wpadliśmy w sumie tak przez przypadek- w sensie sesja wyszła w praniu.
W nocy różne rzeczy wpadają do głowy, to z pomocą kolegów z TFF wymyśliłem taką wersję:
No to widzę że modelke już masz a Ty się szwędasz po nocy i jakieś banki fotografujesz
Fota całkiem całkiem, przeszkadza mi odbicie w okularach no ichyba trza by je w końcu przeczyścić trochę
Moja galeria: www.darko.cal.pl, zapraszam na FB
Skontaktuj się z nami