Cytat Zamieszczone przez kronos28 Zobacz posta
Technicznie nc10 od u100 niczym się nie różni ale już wydajnością baterii i chyba jednak jakością wykonania to tak. Aha - na NC 10 nie mam ani jednej plomby więc z byle pierdołą nie muszę lecieć do serwisu tylko samemu można sobie zrobić jakby coś się otwierało, wysunęło etc.
gdzie u100 ma tak duzo plomb ?:P jedna z tyłu, ta biała - nie jest plombą gwarancyjną a plombą 'kontrolną' tzn. 'czy laptop wyszedł sprawny z fabryki ze wszystkim w środku'. taką informację uzyskałem na infolinii msi, dolozylem kosc ram - laptop odwiedził już raz serwis i nikt nie robił problemu.

żeby nie odbiegać od tematu, w netbooku nalezy kupować tylko matową matrycę - na lustrze nie da się pracować w terenie... nowy wind ma dysk hybrydowy i duzoooo dluzej pracuje na baterii kumpel pracuje w msi, bawił się nim i mówił że dużo lepszy od u100. a - przewaga nad msi taka, że serwis we wrocławiu który działa bardzooo szybko i sprawnie, reszta laptopów czy netbooków musi odwiedzić zagranice by uzyskać naprawę gwarancyjną

a i co ciekawe - jakoś mój wind nigdzie się nie rozszczelnił :P