Close

Strona 6 z 21 PierwszyPierwszy ... 4567816 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 209

Wątek: Netbook

Gaduła Awatar timi
    Miasto
    Golub-Dobrzyń
    Wpisów
    3

Domyślnie

No właśnie nie do końca po głębszych rozeznaniach to model 1005 ha

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

1201N bardzo ciezko zdobyc (wiem bo czekam w kolejce na niego od 2 tygodni). Jak dostane to sie podziele wrazeniami (oby to bylo w przyszlym tyg, albo sie zdenerwuje ).

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Adam Rimbaud Zobacz posta
    ... polecam zerknac na Macbooka Air...
    nie wiem czy przy cenie wiekszej niz mbp osobiscie bym sie zdecydowal.
    ja zonie kupilem toto
    olimpijska srebrna edycje i calkiem niezle smiga. tyle ze drozszy od netbookow troche.
    jednak wyszedlem z zalozenia zeby kupic raz ale na troche dluzej.
    Andrzej

Domyślnie

Shao na allegro jest kilka od reki
    Czekamy w takim razie na Twoja recenzje. Skrobnij cos, jak juz bedziesz go mial.. co?
    d700

Domyślnie

Siupes witaj w klubie, ja też właśnie kupiłem Acer z serii Timeline 1810TZ, a miałem wczesniej i MSI Wind U100, i dwa Asusy Eee, tylko już nie pamietam dokłanie modeli, jeden to napewno 701 czyli te pierwsze z matrycami 7 cali, później kupiłem już z 10'', jednak ten Acer to jest w końcu to, o wiele szybszy niz netbooki oparte na Atomie, a równie enegrooszczedny procesor CULV, cienki, równie mały i przynajmniej rozdziałke ma dobrą. I mój model jest z 3GB RAM i dyskiem 500GB ;]

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Zuzus Zobacz posta
    Shao na allegro jest kilka od reki
    Czekamy w takim razie na Twoja recenzje. Skrobnij cos, jak juz bedziesz go mial.. co?
    Z tego co widze na allegro to dopiero od wczoraj sa od reki w dobrej cenie wczesniej byly za 2000-2100 ale wczoraj byla wielka dostawa dla wszystkich (wszystkie sklepy jakie obdzwanialem wczesniej czaily sie na ta dostawe wlasnie). Ja odbieram swojego w poniedzialek Jak bede go mial to na pewno sie podziele wrazeniami fakt, ze nie mam go za bardzo do czego porownac (stary lapek centrino z Xp+stacjonarny i7 z win7) ale to nic

Domyślnie

Nie musisz porownywac.. Po prostu opisz swoje wrazenia z uzytkowania
    Martwi mnie w nim ta blyszczaca matryca, i to ze wydaje sie byc dosc delikatny.. Co przy duzej mobilnosci takiego netbooka moze skonczyc sie zle
    Fajnie bedzie przeczytac co o tym sadza Ci co maja tego asusa, tak wiec czekamy
    d700

Rozmowny Awatar dzejms
    Miasto
    Nie ma takiego miasta Londyn...jest Lądek...Lądek Zdrój

Domyślnie

Ja kupilem Lenovo 10-2 (1GB, 160GB HDD) zamiast fotobanku na podroze. Ale, ze nie lubimy sie z Billem zainstalowalem SL. Wszystko ladnie smiga, lacznie z WIFI.
    Ostatnio edytowane przez dzejms ; 13-02-2010 o 12:55
    Stopka sropka... wybitnie niekomercyjna.

Domyślnie

Ten maluch całkiem ciekawy ;')
    http://pclab.pl/news41036.html

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Dobra mam dziada!

Pierwsze wrazenia z ogladania w sklepie - klawiatura zachowuje sie ok (na sucho bo jeszcze nie wlaczylem ), leciutki, ladnie wykonczony. Kolor duzo ciemniejszy niz na focie (mam niebieski). Zaraz odpalam i zobacze co tam w trawie piszczy. Dzisiaj wieczorem cos skrobne bo do tego czasu powinno smigac wszystko tylko wifi nie sprawdze bo dopiero routerek zalatwie jutro czy cos.

EDIT: Wrazenia numer 2: po wlaczeniu dziala to juz cos. Obudowa swiecaca ale nie zostaja odciski palcow (przynajmniej moje nie zostaly ). Windows sie instaluje, poki co wszystko jest w jak najlepszym porzadku.
    Ostatnio edytowane przez shaolin ; 15-02-2010 o 17:12

Strona 6 z 21 PierwszyPierwszy ... 4567816 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów