Close

Strona 17 z 21 PierwszyPierwszy ... 71516171819 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 161 do 170 z 209

Wątek: Netbook

Domyślnie

A jak się sprawuje ten czerwony dzyndzel jako urządzenie wskazujące? Da się tym pracować czy może rozwiązanie jest "o kant dzyndzla rozbić"?

Domyślnie

Ja ze względu na kierunek studiów muszę siedzieć wiele w excelu i dla mnie jest to rozwiązanie lepsze niż touchpad
    Fakt, że trzeba się przyzwyczaić (ja miałem wcześniej już styczność).
    Najlepiej, że mam w nim 1 GB ramu. A że dostałem gwarancję na 3 miesiące to przez 3 miechy nie mogę grzebać No i postawiłem win 7 A jak!
    I powiem Wam... jak powyłączałem usługi, z których nie korzystam to zużywa w sumie tyle samo ramu co XPek. A jak obciążyłem przed chwilą na maks jaki potrzebuję poza domem (gg, mail, excel, word, firefox (tu popłynąłem bo dałem 22 zakładki) i wmp) to zużywał chwilę w czasie otwierania zakładek 920MB, a po chwili uspokoił się i grzecznie poniżej 800 zszedł. Zatem ten 1GB nie jest taki straszny
    Fakt, ze wyłączyłem aero i inne pierdółki, ale użyteczność i wygoda nadal z win 7

Coraz bardziej podoba mi się ten lapek.
    Czekam tylko aż sprzedawca znów wystawi baterię na allegro. Bo oferował ostatnio po 299, a teraz najtańsza jest chyba po 429 :P
    Z pozdrowieniami,
    Ink.
    Instagram

Domyślnie

Ale na oryginale popracujesz spokojnie 2-3 lata! Na zamienniku nie ma szans!!!! Oryginał wytrzyma minimum 500 cykli bez zająknięcia, zamiennik padnie po 200-250. Przerabiałem to
    dwie puszki, kilka słoików, świeczka i... scyzoryk

Domyślnie

No ale oryginał jest za te 299: http://allegro.pl/show_item.php?item=1249984625
    To jest chyba oryginał nie?
    Pytałem gościa twierdził, że oryginał lenovo i że będzie aukcja jakoś w tym tygodniu.
    Warto czekać?
    Czy to jakaś ściema?
    Z pozdrowieniami,
    Ink.
    Instagram

Domyślnie

a to przepraszam, zwracam honor
    dwie puszki, kilka słoików, świeczka i... scyzoryk

Domyślnie

No to Apple wypuściło "netbook'a" choć się tak zapierali swego czasu Oczywiście w adekwatnej cenie hehe
    Jak myślicie będą chętni za 1000$ w najtańszym konfigu ? Oczywiście cena w USA.
    Ciekawe czy tym razem znów huby do usb będą potrzebne żeby grubsze wtyczki upchać..
    Ostatnio edytowane przez Calme ; 22-10-2010 o 14:22

Domyślnie

Dziś pierwszy dzień z baterią (trochę to trwało)
    Win 7 na praktycznie standardowym profilu zrównoważonym pociągnie mi spokojnie 5h. Choć wiele zależy co się robi. Teraz robiłem prezentację na uczelnie. Więc odpalony był Firefox, Word, Powerpoint i AQQ. W międzyczasie jakieś ściąganie aktualizacji. 2 godziny uśpienia - które przecież też ciągnie baterię.
    Zatem jak najbardziej jestem zadowolony.
    Fakt, że jak włączyłem partyjkę pokera w przeglądarce (obsługa flash) to czas się nieco skrócił.
    Ale, że sprzęt raczej nie do grania a do czynności biurowych - to jestem zadowolony.

Choć to takie pierwsze wrażenia na gorąco.
    Po tygodniu użytkowania będę mógł na pewno precyzyjniejsze dane podać
    Z pozdrowieniami,
    Ink.
    Instagram

Gaduła Awatar ku6i
    Miasto
    Górny Śląsk/Kraków

Domyślnie

Całkiem przyzwoicie jak na coś z na C2(D) a nie Atomie. Gdzie kupowałeś baterię, jeśli można spytać?

Domyślnie

JA też muszę się pochwalić, że jestem szczęśliwym (jak na razie) posiadaczem x60. Co prawda to starszy brat i procek w technologi Dual Core, ale jak na razie radzi sobie bdb.
    Pierwsze rozładowanie baterii trwało ok 4h, nie obciążałem procka za bardzo, ale też miał dosyć długie "przerwy" na uśpienie. Jak na razie jestem zadowolony.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ku6i Zobacz posta
    Całkiem przyzwoicie jak na coś z na C2(D) a nie Atomie. Gdzie kupowałeś baterię, jeśli można spytać?
    Wylicytowałem coś takiego: http://allegro.pl/oryginal-lenovo-x6...284014457.html
    To jest oryginalna bateria lenovo - potwierdzam
    Jak na razie wszystko z laptopem w porządku. Dziś miałem prezentację - ten x61s mimo, że już nie IBM, to jednak całkiem porządny kawał lapka - mam porównanie do HPeka na co dzień. To właściwie brak porównania
    Z pozdrowieniami,
    Ink.
    Instagram

Strona 17 z 21 PierwszyPierwszy ... 71516171819 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów