Szukaj
Pewnie będę w mniejszości ale jak widzę kolejnego "cross'a" to mną rzuca. A w portrecie dziecka szczególnie (twarz wyszła eeee... zombiakowo). Technicznie O.K., śliczna mała ale MZ tutaj bardzo niekorzystnie pokazana. Pomijając kolorystykę oczy zdecydowanie przekombinowane, minki jakieś takie smutno-zszokowane, no i ten brązowy glut... Wiem z autopsji że dziecko albo czyste, albo szczęśliwe, ale tutaj MZ wyszło bardzo niefotogenicznie. Masz sprzęt, modelkę i umiejętności, Powtórzyć sesję
Pozdrawiam
Amatorszczyzna powered by D40X kit, N35/1.8G, N70-300VR, SB800 i Slik Pro 330 DX
Dziękuje, ten brązowy glut to "myszka", niestety mam za słabe nerwy na uzycie papieru ściernego... dziwne bo ja zawsze widzę dzieci brudne i szczęśliwe, a tak "albo, albo" to trochę tak tylko czarno albo biało.
pozdrawiam
Właśnie, pokopsane kolory sprawiły że nie dałem rady odróżnić "myszki" od brudkowej (deserek?) obwódki ust, stąd mój błąd. Przepraszam. Co do "brudu" - przeczytaj jeszcze raz mój post... I proszę, nie ma się co unosić, nie krytykuję Ciebie czy Twoją córcię lecz wystawione do oceny zdjęcia. Które mimo tego że technicznie wykonane dobrze, jeśli chodzi o moment i obróbkę w MOIM odbiorze są marne...
Amatorszczyzna powered by D40X kit, N35/1.8G, N70-300VR, SB800 i Slik Pro 330 DX
wydaje mi sie ze z balansem bieli cos nie tak ... kadrowo mz jest ok
Fajar, się nikt nie unosi, dziękuję za Twoją opinie, sprostowuje, że to nie moja córka, a zdjęcie oczywiście, że ma prawo się nie podobać.
Jak dla mnie zdjęcia dzieci powinny być "miękkie" i mieć naturalne kolorki. Ogólnie bardzo sympatyczna dziewczynka
Pierwszego się prawie wystraszyłem.
Skontaktuj się z nami