Szukaj
Bardzo dobry reportaż. Usunęłabym 5, wg mnie zbyt przytłaczające ujęcie. Gratulację, lubię Twoje.![]()
Nikon szkło lampy tło i co?
mi też się całość podoba, najbardziej jednak 3 jest jaśniutka i pastelowa...lubię takie![]()
Ogólnie mi się podoba, dla mnie te zdjęcia są takie... delikatne. Najbardziej - chyba nr 3.
Nie podoba mi się natomiast nr 5 - też mam wrażenie, że wygląda jakby Dzidziuś był czymś przygnieciony i dlatego płakał. Zaś na 7 i 8 wolałbym inną kolorystykę, ale każdy ma swój gust.
Bardzo dobry reportaz. 1,5,8 faworytami, fajna obrobka, szczegolnie w kolorze, bardzo subtelna, w bw juz mniej![]()
JN
Mi tylko brakuje tu chrzczeniaCzyli tzw. lania wody
![]()
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
5 bardzo dziwne ujęcie, reszta na tak (w 10 przeszkadza LG)
D90: N18–105/3.5-5.6 VR, S70-300/4-5.6
Mi też brakuje chrzczenia, namaszczania i innych elementów liturgicznych (nie ma nawet księdza) - trochę taki trochę chrzest bez chrzczenia.
Poza tym całość bardzo przyjemna w odbiorze (no może na 5 ciut przesadziłeś, bo dziecka prawie nie widać).
Drodzy koledzy i koleżanki ... nie chce was na siłe obdarowywać 20-toma 30-toma plikami , zawsze jak ktoś ma ochote na kilka kadrów więcej można skoczyć na bloga. Szanuje Wasz transfer
dla leniwych ksiądz:
namaszczenie
polewanko
co do dwóch kadrów pionowych na 6-tce, i inne szerokie na blogu... to pierwsze kroki z szerokim... ale przecież nie był bym sobą gdybym czegoś nie "udziwnił"![]()
dzięki za opinie , pozdr.
emeryt
ósemka wg mnie releka
jakie szkiełko?
Skontaktuj się z nami