Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Domyślnie Chrzciny Wiktorka

Poznajcie Wiktorka którego miałem okazje już fotografować za czasów kiedy w brzuszku siedział.
    Śliczny chłopczyna, dzielnie i cierpliwie czeka na kolejna sesje ...

emeryt

Domyślnie

Bardzo dobry reportaż. Usunęłabym 5, wg mnie zbyt przytłaczające ujęcie. Gratulację, lubię Twoje.
    Nikon szkło lampy tło i co?

Domyślnie

mi też się całość podoba, najbardziej jednak 3 jest jaśniutka i pastelowa...lubię takie

Domyślnie

Ogólnie mi się podoba, dla mnie te zdjęcia są takie... delikatne. Najbardziej - chyba nr 3.

Nie podoba mi się natomiast nr 5 - też mam wrażenie, że wygląda jakby Dzidziuś był czymś przygnieciony i dlatego płakał. Zaś na 7 i 8 wolałbym inną kolorystykę, ale każdy ma swój gust.

Domyślnie

Bardzo dobry reportaz. 1,5,8 faworytami, fajna obrobka, szczegolnie w kolorze, bardzo subtelna, w bw juz mniej
    JN

Domyślnie

Mi tylko brakuje tu chrzczenia Czyli tzw. lania wody
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

5 bardzo dziwne ujęcie, reszta na tak (w 10 przeszkadza LG)
    D90: N18–105/3.5-5.6 VR, S70-300/4-5.6

Domyślnie

Mi też brakuje chrzczenia, namaszczania i innych elementów liturgicznych (nie ma nawet księdza) - trochę taki trochę chrzest bez chrzczenia.
    Poza tym całość bardzo przyjemna w odbiorze (no może na 5 ciut przesadziłeś, bo dziecka prawie nie widać).

Domyślnie

Drodzy koledzy i koleżanki ... nie chce was na siłe obdarowywać 20-toma 30-toma plikami , zawsze jak ktoś ma ochote na kilka kadrów więcej można skoczyć na bloga. Szanuje Wasz transfer

dla leniwych ksiądz:

namaszczenie

polewanko

co do dwóch kadrów pionowych na 6-tce, i inne szerokie na blogu... to pierwsze kroki z szerokim... ale przecież nie był bym sobą gdybym czegoś nie "udziwnił"

dzięki za opinie , pozdr.
    emeryt

Domyślnie

ósemka wg mnie releka

jakie szkiełko?

Uprawnienia umieszczania postów