Close

Strona 3 z 6 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 51

Wątek: Smutek

Domyślnie

w 2 nie wypedzlowales dokladnie popatrz dokladnie na te zdjecia i sam zobaczysz o czym pisze srodek kadru do poprawienia w 2.
    w 1 chyba pokusil bym sie o wyciagniecie nieba, tak jak to jest w 2
    technicznna strone juz znasz. estetyczna? mnie sie te kadry nie widza czyt. nie powiesil bym tego na scianie, a masz kilka zdjec, ktore warto powiesic

kulten
    Gość

Domyślnie

Patrzę i patrzę i dopatrzeć się nie mogę. To właśnie 2jkę pędzlowałem 2 dni bo nie było łatwo. Ale oświeć co dokładnie masz na myśli bo na prawdę nie widzę.

Domyślnie

kulten dolna krawedz belki i dwa cynzyki wystajace z drugiego przesla (?) sa delikatnie rozmyte

Domyślnie

mnie zdecydowanie bardziej podchodzi dwójka
    | korpus, optyka i pstryka |

Trahit sua quemque voluptas

kulten
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez grudzinsky Zobacz posta
    kulten dolna krawedz belki i dwa cynzyki wystajace z drugiego przesla (?) sa delikatnie rozmyte
    Fakt, nie mogę zaprzeczyć. No nic zobaczymy ile głosów wybierze daną wersję i potem będę myślał co dalej . Tak czy inaczej niedoróbki maskowania mogą być tylko na 2jce .

Domyślnie

Dla mnie zdecydowanie 1. Urzekła mnie delikatność tej wizji. Świetna kolorystyka.

Fotografia może(i powinna) wyrażać uczucia, gdyż dla każdej emocji czy przemyślenia da się
    odnaleźć odpowiadający im aspekt świata zewnętrznego.
    BLOG

Domyślnie

2 tylko. Fajnie jak jest tak ciemno
    Tylko ten żółty kolor nieba nad linią horyzontu mi się nie podoba.

kulten
    Gość

Domyślnie

To teraz małe foto poglądowe jak to wyglądało i ja w pracy, zdjęcie nei do oceny choć może wydawać się to dziwnym ale kolorystyka jest bardzo naturalna, tylko cieni z żlastwa już mi się lepiej nie udało powyciągać . Zdjęcie pstryknął Sebastian za co wielkie dzięki

Domyślnie

myślę że 2 wersja jest lepsza
    bieluś

Domyślnie

Dla mnie jedynka
    Pozdro. Wojtek

Strona 3 z 6 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów