Szukaj
Hmmmm.....
Cos z ostroscia nie tak.
Pozdrawiam: Artur | www.foto-karbulot.com | www.borg.website.pl
Nikon D90 | MB-D80 | N 16-85 | N 70-300 | N 35 | T 90 | SB-700 | 055XPROB
Ostrość sprawdziłem w VX i jest tam gdzie powinna być. Ale wiem co jest nie tak. GO nie objęła w wystarczającym stopniu porostów. Jeśli chodzi o kadr to mi się podoba ze względu na krater, który jest w tle.
faktycznie kadr jest totalnie nietrafiony, a zdjecie jest zmasakrowane obrobka.
jakies tam fotki : trzymać ręce na piersiach panienek i patrzeć na chmury typu cumulus w kolorze białym...
Jaki krater?
“Fotografując staraj się pokazać to, czego bez ciebie nikt by nie zobaczył.”
Robert Bresson
Moja mała galeria.
no to chłopie jeżeli tam jest krater to zmaściłeś to zdjęcie totalnie :P ...np. ja patrząc na tą fotkę myślałem, że to jakiś kawałek żywopłotu czy innych krzoków z perspektywy żabiej tzn. niskiej dla jasnościjakies chmurki, kawałek nieba, czyli ...gniot...
jedynie tytuł był troche zastanawiający, lecz trudno sie tu cokolwiek domyslec :P
pokaż ten krater, przestrzeń to bedziemy gadać
pozdro
Krater w sensie gigantyczna dziura w Ziemi. Zabrakło GO. Obróbka to preset "Lomo with Velvia" bardzo dobra.
bckp pracuj nad lepszymi kadrami bo z tego co widzę to kręcisz sie po ciekawych miejscachte niekonwencjonalne spojrzenie na to co chcesz oddać na fotografii jest bardzo trudne... z własnego doswiadczenia zaniechałem zabawe z tym :P lecz czasem warto drążyć temat ...to czy obrobka dobra stwierdzą ci co komentarze wystawiaja a nie jakis program, wydaje mi sie, że zbyt duzo wierzysz oprogramowaniom niż własnej intuicji
życze udanych zdjęć
pozdro
Skontaktuj się z nami