Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: Live on Earth

Domyślnie

Hmmmm.....
    Cos z ostroscia nie tak.
    Pozdrawiam: Artur | www.foto-karbulot.com | www.borg.website.pl
    Nikon D90 | MB-D80 | N 16-85 | N 70-300 | N 35 | T 90 | SB-700 | 055XPROB

Domyślnie

Ostrość sprawdziłem w VX i jest tam gdzie powinna być. Ale wiem co jest nie tak. GO nie objęła w wystarczającym stopniu porostów. Jeśli chodzi o kadr to mi się podoba ze względu na krater, który jest w tle.

Domyślnie

faktycznie kadr jest totalnie nietrafiony, a zdjecie jest zmasakrowane obrobka.
    jakies tam fotki : trzymać ręce na piersiach panienek i patrzeć na chmury typu cumulus w kolorze białym...

Domyślnie

Jaki krater?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pabloo Zobacz posta
    Jaki krater?
    Dorzucam się do pytania. Od 15 min szukam i nic.
    “Fotografując staraj się pokazać to, czego bez ciebie nikt by nie zobaczył.”
    Robert Bresson

Moja mała galeria.

Domyślnie

no to chłopie jeżeli tam jest krater to zmaściłeś to zdjęcie totalnie :P ...np. ja patrząc na tą fotkę myślałem, że to jakiś kawałek żywopłotu czy innych krzoków z perspektywy żabiej tzn. niskiej dla jasności jakies chmurki, kawałek nieba, czyli ...gniot...
    jedynie tytuł był troche zastanawiający, lecz trudno sie tu cokolwiek domyslec :P
    pokaż ten krater, przestrzeń to bedziemy gadać
    pozdro

Domyślnie

Krater w sensie gigantyczna dziura w Ziemi. Zabrakło GO. Obróbka to preset "Lomo with Velvia" bardzo dobra.

Domyślnie

bckp pracuj nad lepszymi kadrami bo z tego co widzę to kręcisz sie po ciekawych miejscach te niekonwencjonalne spojrzenie na to co chcesz oddać na fotografii jest bardzo trudne... z własnego doswiadczenia zaniechałem zabawe z tym :P lecz czasem warto drążyć temat ...to czy obrobka dobra stwierdzą ci co komentarze wystawiaja a nie jakis program, wydaje mi sie, że zbyt duzo wierzysz oprogramowaniom niż własnej intuicji
    życze udanych zdjęć
    pozdro

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów