Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: Dzieci...

Domyślnie Dzieci...

Malutka Moniczka z bratem. Czekam na uwagi...
    Pozdrawiam

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

Domyślnie

hmmmm....nie ma nikogo chętnego do uwag?

Domyślnie

7 wg mnie najlepsza.
    Jakoś wszędzie brakuje ostrości.

Domyślnie

Bardzo ładne zdjęcia. Na portretach ostrość nie jest najważniejsza. Dla mnie są fajne bo takie miękkie

Pozdrawiam
    Czarek

Domyślnie

no własnie brakuje ostrości jak zapomina się wyostrzyć zdjęcia po zmniejszeniu...mój błąd

Domyślnie

Mi się bardzo podobają. Mimo, że ostrość oczywiście nie jest najważniejsza, to jednak mam wrażenie, że 1, 3, 7 lepiej by mi się oglądało, gdyby GO była ciut większa i obejmowała obydwoje oczu Nr 8 - takie nietypowe, pomysłowe. Dla mnie najfajniejsze to 3 i 5.

Domyślnie

7 super
    Na 2 pierwsze co mi się "rzuciło" to noga osoby z krzesła

Domyślnie

Della, faktycznie jest noga Ja dopiero teraz ją zauważyłam

Domyślnie

jestem za foto no 7!

natomiast wszystko bardzo przyjemne w odbiorze. sliczna Moniczka i cudny braciszek
    D50 + S30 1:1,4 + Nikkor'y

Domyślnie

Portret nie sprowadza się tylko i wyłącznie do mechanicznego zastosowania największego dostępnego otworu przysłony. Ostrość nie jest ważna? Owszem nie jest celem samym w sobie, ale w tych zdjęciach głębia ostrości na ujęciach 1,3,5,7 jest zbyt mała i przeszkadza w odbiorze. Nie jest to sprawa braku wyostrzenia po zmniejszeniu. Do poprawki. Interesujące, dynamiczne ujęcia dziecka nie zmuszanego do : "....a teraz popatrz tutaj , nie ruszaj się, no uśmiech tatuś będzie robił zdjęcie" popsute źle dobraną przysłoną.
    POZDRAWIAM
    myślę co piszę

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów