Szukaj
7 wg mnie najlepsza.
Jakoś wszędzie brakuje ostrości.
Bardzo ładne zdjęcia. Na portretach ostrość nie jest najważniejsza. Dla mnie są fajne bo takie miękkie
Pozdrawiam
Czarek
no własnie brakuje ostrości jak zapomina się wyostrzyć zdjęcia po zmniejszeniu...mój błąd
Mi się bardzo podobają. Mimo, że ostrość oczywiście nie jest najważniejsza, to jednak mam wrażenie, że 1, 3, 7 lepiej by mi się oglądało, gdyby GO była ciut większa i obejmowała obydwoje oczuNr 8 - takie nietypowe, pomysłowe. Dla mnie najfajniejsze to 3 i 5.
7 super
Na 2 pierwsze co mi się "rzuciło" to noga osoby z krzesła![]()
Della, faktycznie jest nogaJa dopiero teraz ją zauważyłam
![]()
jestem za foto no 7!
natomiast wszystko bardzo przyjemne w odbiorze. sliczna Moniczka i cudny braciszek![]()
D50 + S30 1:1,4 + Nikkor'y
Portret nie sprowadza się tylko i wyłącznie do mechanicznego zastosowania największego dostępnego otworu przysłony. Ostrość nie jest ważna? Owszem nie jest celem samym w sobie, ale w tych zdjęciach głębia ostrości na ujęciach 1,3,5,7 jest zbyt mała i przeszkadza w odbiorze. Nie jest to sprawa braku wyostrzenia po zmniejszeniu. Do poprawki. Interesujące, dynamiczne ujęcia dziecka nie zmuszanego do : "....a teraz popatrz tutaj , nie ruszaj się, no uśmiech tatuś będzie robił zdjęcie" popsute źle dobraną przysłoną.
POZDRAWIAM
myślę co piszę
Skontaktuj się z nami