Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 24

Wątek: Wilczka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez semyazza Zobacz posta

nuda Panie nad tym morzem - raz pojdziesz w prawo, raz w lewo, a trzeciego dnia co? prosto jak Jezus górą, albo Mojżesz dołem?
    Jestem góralem z krwi i kości, ale jak jestem nad morzem to przeżywam ekstazę. Moim marzeniem jest zostać na starość latarnikiem. Serio!!!! Najpiękniejszymi wczasmi w moim życiu, to były dwa wyjazdy nad Bałtyk, przed sezonem -tylko z psem. Dzięki temu, będę prawdopodobnie żył o 37 lat dłużej Ps. nie wiem dlaczego o tyle dłużej, ale tak mi się wydaje

Domyślnie

no to Ci zazdroszcze - mieszkasz w gorach, lubisz morze i jeszcze bedziezsz zyl o 37 lat duzej. Oto szczesliwy czlowiek
    ".....a nie mowilam ci, ze Nikonami robi sie najlepsze zdjecia? To musiales kupic tego gownianego canona i sam sie o tym przekonac....." malżonka, listopad 2009

Rozmowny Awatar cialat
    Miasto
    Reńska Wieś/Kędzierzyn-Koźle

Domyślnie

Świetna miejscówka miałem tam okazję buszować z DMC-LS2 jeszcze przed zasięgnięciem jakiejkolwiek wiedzy z dziedziny malowania światłem ;-D powstało wówczas coś takiego :

u Ciebie jest lepsiejsze światło, przynajmniej mi się bardziej podoba ale kadrowo to obaj jeszcze dużo nauki mamy przed sobą

mam nadzieję, że nie zaśmiecam

P O Z D R A W I A M

Nic tak nie niszczy organizmu, jak długotrwała fizyczna bezczynność" - ARYSTOTELES

Domyślnie

spoko, ale ja bym wolal Twoje swiatlo z mgly. ech, ze tez sie nie ma dobrych warunkow - ja mialem cale dni bezchmurne. dlatego zdjecia robilem poznym wieczorem
    ".....a nie mowilam ci, ze Nikonami robi sie najlepsze zdjecia? To musiales kupic tego gownianego canona i sam sie o tym przekonac....." malżonka, listopad 2009

Domyślnie

7 fajne, troszkę przeszkadza ucięty otwór w PG

U Cialata fajniej to wyszło choć efekt przypomina troszkę kopie filmów video.

Rozmowny Awatar cialat
    Miasto

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez semyazza Zobacz posta
    ... ja bym wolal Twoje swiatlo z mgly ...
    może i faktycznie

Cytat Zamieszczone przez Martix Zobacz posta
    7... choć efekt przypomina troszkę kopie filmów video.

??? jakoś słabo mi dziś wyobraźnia działa chyba trochę złocistego za dużo

pozdrawiam

Nic tak nie niszczy organizmu, jak długotrwała fizyczna bezczynność" - ARYSTOTELES

Rozmowny Awatar cialat
    Miasto

Domyślnie

Domyślnie

1 i 4 najlepsze ale kadrowanie nie takie , poucinać od góry 1/3 i wtedy zrobi się naprawdę ładny widoczek

Domyślnie

Siódemka, fajny kadr.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

... jak dla mnie jedynka się broni, wspomniana siódemka tylko za pomysł, kadr już mniej staranny

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów