spoko, ale ja bym wolal Twoje swiatlo z mgly. ech, ze tez sie nie ma dobrych warunkow - ja mialem cale dni bezchmurne. dlatego zdjecia robilem poznym wieczorem
Szukaj
spoko, ale ja bym wolal Twoje swiatlo z mgly. ech, ze tez sie nie ma dobrych warunkow - ja mialem cale dni bezchmurne. dlatego zdjecia robilem poznym wieczorem
".....a nie mowilam ci, ze Nikonami robi sie najlepsze zdjecia? To musiales kupic tego gownianego canona i sam sie o tym przekonac....." malżonka, listopad 2009
7 fajne, troszkę przeszkadza ucięty otwór w PG
U Cialata fajniej to wyszło choć efekt przypomina troszkę kopie filmów video.![]()
Nic tak nie niszczy organizmu, jak długotrwała fizyczna bezczynność" - ARYSTOTELES
... jak dla mnie jedynka się broni, wspomniana siódemka tylko za pomysł, kadr już mniej staranny
Z powyższych najlepsza fotografia IMHO to nr. 1. Ma tą nastrojowa tajemniczość zamierzchłych czasów gdzie ganiały się mamuty. Taki zakątek zagubiony w czasie. Można by jeszcze popracować nad obróbką ale i tak jest dobrze. Natomiast za pomysł nr 7, ale jak się mawia jesli zdjecie nie jest zbyt dobre to jestes za daleko - kadrował bym tu znacznie ciasniej!
Pozdrawiam: Camrak
Down Under - the place to be!
Skontaktuj się z nami