Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 24

Wątek: Wilczka

Domyślnie Wilczka

rezerwat rzeki Wilczki

z góry dziękuje za komentarze (jesli jakiekolwiek się pojawią )

pozdro
    Michal
    ".....a nie mowilam ci, ze Nikonami robi sie najlepsze zdjecia? To musiales kupic tego gownianego canona i sam sie o tym przekonac....." malżonka, listopad 2009

Sith Hospodar Impaler Awatar Dex
    Miasto
    Alpy Transylwańskie

Domyślnie

Krajobrazy to u mnie tak średnio ale bardzo mi się podoba 1 i 4. Kolorki miód malina i woda wygląda świetnie.

Domyślnie

dziex

i jeszcze tama zbiornika retencyjnego na kotrej dla mnie koczy sie rezerwat

".....a nie mowilam ci, ze Nikonami robi sie najlepsze zdjecia? To musiales kupic tego gownianego canona i sam sie o tym przekonac....." malżonka, listopad 2009

Sith Hospodar Impaler Awatar Dex
    Miasto
    Alpy Transylwańskie

Domyślnie

7 świetna. jak by lufy dział (pomijając to, że wodać drugi ich koniec ) na burcie statku. Nie wiem dlaczemu, ale tak mi się jakoś to skojarzyło hehe

Domyślnie

Moim zdaniem, to warto wrócić w to miejsce bo ładnie tam jest ale kadry jakoś średnio mi leżą.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nothing Zobacz posta
    Moim zdaniem, to warto wrócić w to miejsce bo ładnie tam jest ale kadry jakoś średnio mi leżą.
    gdybym mial tak jak Ty, topewnie bym wrocil (i pewnie wroce), ale generalnie to wyprawa przez pol Polski - to u podnoza Snieznika....

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez semyazza Zobacz posta
    gdybym mial tak jak Ty, topewnie bym wrocil (i pewnie wroce), ale generalnie to wyprawa przez pol Polski - to u podnoza Snieznika....
    Ja mam taki problem z morzem

Jędrzej Gadziński Awatar jendryn
    Miasto
    Frankfurt am Main

Domyślnie

Wg mnie z całości wyróżnia się ostatnie zdjęcie, ze względu na ciekawe kadrowanie, jednak tak rozmyta woda nie za bardzo do mnie mówi.
    D700 16,17-35,35

Domyślnie

Jeszcze tylko może dodam, że trzeba uważać na niebo przy tego typu fotografii. Albo staraj się go unikać w kaderze przy tego typu kontrastach albo używaj środków, o których dużo tu było już mówione. Inaczej będziemy mieli białe plamy. Pomyśl też o kombinacjach przy głębi ostrości przy okazji robienia zdjęć w takich plenerkach. Czasami z jakiegoś krajobrazowego misz-maszu można wyciągnąć fajny fragment i ładnie go przedstawić na będących w domyśle zarysach czegoś tam i też to będzie krajobraz. Popatrz np na zdjęcia Harba.

Domyślnie

dzieki, cenna uwaga

Ja mam taki problem z morzem

nuda Panie nad tym morzem - raz pojdziesz w prawo, raz w lewo, a trzeciego dnia co? prosto jak Jezus górą, albo Mojżesz dołem?

jednak tak rozmyta woda nie za bardzo do mnie mówi
    do mnie tez niespecjalnie, ale te zdjecia(szczegolnie ostanie) byly robione niemal po ciemku - chcial nie chcial dlugie czasy. W dzien natomiast sa tam okrutne kontrasty - praktycznie nie do przejscia bez HDRa

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów