Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Kasia...

Domyślnie Kasia...

zostawiam jedno zdjecie do oceny. Mam nadzieje ze przypadnie do waszych wymagajacyh gustów

By perek83
    Nikon D3s,D800, N14-24f2.8, N35f1.4, N50f1.4, N85f1.4, SB-700,900 i inne graty

Domyślnie

Mam wrażenie, że zbyt pomarańczowo na twarzy. Pzdr!
    Nikon szkło lampy tło i co?

Domyślnie

Az tak jest zle? tylko agull zdołała dac mi wskazowke. Ej no wezcie. Zmieszjacie mnie z błotem, ale napiszcie co moge jeszcze poprawic...

Sith Hospodar Impaler Awatar Dex
    Miasto
    Alpy Transylwańskie

Domyślnie

Dobra, jak chcesz: dno, tandeta, porażka. Zdjęcie na tle jakichś ochydnych drzwi od stodoły, i ta paskudna biała ramka!! Może być?

A na poważnie. Może jest ciut pomarańczowo, ale nie ma tragedii Jedyne co tak może nie drażni, ale widać, to ten rękawek. Nawet nie widać kawałka ręki, tak jak by jej nie było. Przynajmniej ja to tak odebrałem.

Domyślnie

Dex Dzieki. Co do kawalka reki to byl, ale skadrowalem tak, bo ktos by sie przyczepil ze przeszkadza kawalek reki. moze rzeczywiscie dalem zbyt pomaranczowo, ale wciaz sie ucze a te drzwi od stodoly sa najblizej domu i sluza jako moja jedyna tapeta;P

Sith Hospodar Impaler Awatar Dex
    Miasto
    Alpy Transylwańskie

Domyślnie

Drzwi od stodoły były w tej wersji mieszającej z błotem Tło jest spoko

Domyślnie

Dex, dzieki, juz myslalam, ze to tylko ja tak mysle, bo wg mnie wyglada jakby nie bylo jej w ogole, tzn jakby modelka miala tylko kikuta kawalek... brrrr

a na drzwi od stodoly narzuc jakas szmate i bedzie juz lepsze tlo

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zgaga Zobacz posta
    Dex, dzieki, juz myslalam, ze to tylko ja tak mysle, bo wg mnie wyglada jakby nie bylo jej w ogole, tzn jakby modelka miala tylko kikuta kawalek... brrrr

a na drzwi od stodoly narzuc jakas szmate i bedzie juz lepsze tlo
    a pomysle nad tym mądrego to i miło posłuchac

Uprawnienia umieszczania postów