Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 19 z 19

Wątek: Speed

Domyślnie

w kolorze bardziej mi sie podoba... fajowe
    NIKON. Od zawsze

Domyślnie

no w kolorze gorzej...szkoda tylko ze piuropusz wody sie uciol..
    D270 + MB | 12-24 | 17-50 | 70-200VR | SB 826
    www.slubfotki.pl - zdjęcia ze slubu NIKONem

Domyślnie

a mnie nie pasuje do tytułu. Speed wyobrazałbym sobie jednak inaczej w przypadku skutera.
    pozatym widac walke o ostrość, której i tak nie ma...

Domyślnie

Na zdjęciu czuć powera i moc!!!! wręcz widać, jak ten skuter zapieprza i słychać jak wyje!!!kadr mi się podoba, pozdrawiam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez december Zobacz posta
    Na zdjęciu czuć powera i moc!!!! wręcz widać, jak ten skuter zapieprza .....
    no nie zgodze sie z Toba - całkiem mozliwe że po wejsciu w wiraż, zgasł na tym zakręcie....
    gdzie tu widać że zapieprza ?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez krzysztof jot Zobacz posta
    a mnie nie pasuje do tytułu. Speed wyobrazałbym sobie jednak inaczej w przypadku skutera.
    pozatym widac walke o ostrość, której i tak nie ma...
    zapewne mam podobna wizje zdjecia pod tytulem SPEED na ktorej jest skuter!

otoz owa maszynka pedzi po prostej za nia rozchodza sie fale i wielki pioropusz wody unosi sie zaraz za skuterem!

Domyślnie

otoz owa maszynka pedzi po prostej za nia rozchodza sie fale i wielki pioropusz wody unosi sie zaraz za skuterem
    dzieki - sam na to jakoś nie wpadłem
    A teraz pomyśl, ze ten pióropusz jest cały a nie uciety, że krople wody sa albo na długim czasie rozmyte do białej smugi, albo na krótkim zmrozone na tysiące mikrokropelek ostrych i połyskujacych w słoncu... wyobraź to sobie, bo tu brakuje tego.
    Dodatkowo biały obrys nad ręką i kaskiem, i kolorowe ziarno w górnej lewej stronie świadczy o usilnej chęci pokazania tego obrazka, mimo iż tak naprawde do tego sie nie nadaje. Kadr prawdopodobnie wyciągany na maksa z wiekszej całosci, albo bardzo nieostry...

Domyślnie

Dzięki za opinie. Tytuł zdjęcia faktycznie może mógł być inny.Krzysztof jot ma rację,jest to mocno skadrowany
    fragment całości.Dlatego najpierw pokazałem to w B+W
    Pozdrawiam.

Domyślnie srednio

srednie zdjecia chociaz lepsze by bylo gdyby gostek stał tak jak powinno sie jezdzic na stojacym skuterze. wydaje ki sie ze wtedy bylo gy naprawde sporo dynamiki. a tak malo co widac wszystko ciemne jakis kleczacy klient robi duzo piany.
    ale ogolnie moze byc.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów