Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Domyślnie Jessica na kolei...

Portrety z tej sesji pokażę innym razem. Teraz może ocenicie coś a'la fashion?

Bądźcie łaskawi - pierwszy raz podszedłem do tego bardzo poważnie
    1.
    2.
    3.
    4.

Domyślnie

na pierwszym troche plaskie swiatlo, reszta fotek godna pozazdroszczenia
    Jeśli nachodzi mnie ochota by zrobić coś wielkiego, siadam chwilę w kącie i czekam aż mi przejdzie

Domyślnie

dla mnie ostatnie wyglada dziwnie :/ dziwna poza jakby obcasy gubily sie miedzy kamieniami...

Domyślnie

Świetne zdjęcia, bardzo klimatyczne i świetnie wykonane. Bardzo mi się podobają!

Domyślnie

Mnie podoba się tylko 3 reszta jakaś taka sztuczna
    Fotogacek
    Matryca,szkiełka i inne bibeloty
    Fotografia ślubna Poznań Zdjęcia dzieci

Domyślnie

Trojka mi sie podoba najbardziej.

Na jedynce jakos tak dziwnie modelka wyglada, cos w pozie mi nie pasuje i wyraz twarzy jakby cos jej w oczy swiecilo. Na dwojce nie podoba mi sie, ze twarz jest tak wyraznie oswietlona w porownaniu do reszty postaci. Przydalo by sie albo pania cala w cieniu ustawic, albo doswietlic ja z lewej. Czworka jakas takas szara, no i modelka wyglada jakby jej sie obcas na kamieniu obsunal i probowala zlapac rownowage.

Ale ja sie nie znam
    Pozdrawiam,
    Paweł
    Mój Instagram

Domyślnie

nie tylko bez większych uwag, ale po prostu świetnie. wrzucasz ostatnio sporo zdjęć i widać, jak coraz pewniej się czujesz i jak coraz lepsze efekty uzyskujesz! super..

Domyślnie

2-ka,4-ka są serio MMMmmmm, dalej dalej 3 a 1 przynajmniej wedle mnie kompletnie z innej bajki
    Pozdrawiam Marcin
    "Zdjęcie można zrobić wszystkim, tylko po co się męczyć skoro jest Nikon "
    "Oby piękno miało moc wzbudzania dobra..."

Uprawnienia umieszczania postów