harb, jak zwykle "pojechałeś ostro"
zawsze jak rozmawiam ze znajomymi o zdjęciach dzieci, to od razu włażę na forum i pokazuję im twoje, jako wzorzec (no jeszcze zdjęcia kofee)
jednym słowem klasyka klasyki.
Szukaj
harb, jak zwykle "pojechałeś ostro"
zawsze jak rozmawiam ze znajomymi o zdjęciach dzieci, to od razu włażę na forum i pokazuję im twoje, jako wzorzec (no jeszcze zdjęcia kofee)
jednym słowem klasyka klasyki.
Psychotrop vel Grzegorz Lucjan Laska von Lasocki
eeeee tam. nie zawstydzaj mnieaz tak to nie jest, czasami zrobię udane zdjęcie (i nie zawsze ) wnuczce i to wszystko, natomiast w tym dziale jest kilkunastu autorów świetnie robiących dzieci których ja z przyjemnoscią ogladam którzy maja i technikę i pomysł na zdjęcie, wbrew pozorom zdjęcia dzieci są naprawdę trudne
![]()
Archibald, no nie mów, że nie ma w tym cienia prawdy.
Sam wiesz...![]()
super
NIKON D90 + 18-105 VR + NIKORR 35mm 1.8G + Metz 48 AF-1
Dars
dla mnie nr3 zdecydowanie najlepsze, wszystko zagralo idealnie (mina, poza Weroniki, swiatelko no i dziadek w odpowiednim momencie wciskajacy spust migawki).
ps
w jaki sposob namawiasz wnusie na pozowanie bo ze swojego doswiadczenia wiem, ze jest to trudna sztuka. moze jakies male przekupstwa ?
| Nikon |
alez taka jest prawda, widac po ładnych ratoloślachZamieszczone przez [B
napisał mrclldla mnie nr3 zdecydowanie najlepsze, wszystko zagralo idealnie (mina, poza Weroniki, swiatelko no i dziadek w odpowiednim momencie wciskajacy spust migawki).
ps
w jaki sposob namawiasz wnusie na pozowanie bo ze swojego doswiadczenia wiem, ze jest to trudna sztuka. moze jakies male przekupstwa ?
tylko perswazja - a wówczas bardzo szybko trzeba robić foty gdyż często zmienia zdanie![]()
Skontaktuj się z nami