Close

Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: co myślicie

sylwo
    Gość

Domyślnie co myślicie

Witam trochę mnie tu nie było (jakieś 2 lata). mam do was pytanko ponieważ przez ostatni czas nie byłem na bieżąco z informacjami o sprzęcie fotograficznym chciał bym aby mi ktoś doradził czy warto inwestować w taki zestawik http://cgi.ebay.co.uk/Nikon-D80-With...d=p3286.c0.m14 i ten obiektyw http://cgi.ebay.co.uk/Nikon-24-120-V...d=p3286.c0.m14 .i mój pomysł jest taki sprzedać 18-135 a 24-120 zarzucić na body czy może lepiej jest kupić inny obiektyw
    Za wszelkie odpowiedzi w krótkim czasie byłbym Wdzienczny ponieważ mam jeszcze 40 min do licytacji

Domyślnie

A co tutaj radzić?
    Przelicz na złotówki, pododawaj dodatki typu przesyłka i inne duperele, przejrzyj i porównaj ceny w PL i podejmij decyzję.
    Zestaw sympatyczny, chociaż może by zacelować na D90
    Tutaj jest... podpis

Domyślnie

Nie wiem tylko po co Ci 24-120...ale wg mnie dobry deal. Choć przy D90 poczułbyś dopiero różnicę w szumach
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Domyślnie

Ja bym sprzedał 18-135 i kupił tamrona 17-50 ze stałym 2.8 kosztuje 1600zł
    Jak zawsze za mało.

sylwo
    Gość

Domyślnie

ja mieszkam w angli.a co do D90 czy jest dużo lepszy od D80 bo D90 w dobrym stanie można dostać w granicach 400-500f zależy od stanu. co do tej D80 do której dałem link to sprzedawca napisał ze aparatem wykonał tylko 762 klatki wiec jeżeli to prawda to zostało mu jeszcze sporo żywota

EDIT:A i co myślicie o tym 18-135 chodzi mi o jakość fotek i ostrość co do swatał 5.6 wiem czego się spodziewać leki zmrok i bez lampy albo statywu klapa
    Ostatnio edytowane przez sylwo ; 02-08-2009 o 21:47

Uprawnienia umieszczania postów