Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 17

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Czarni biorą Bolków

Coraz więcej czarnych przybywa do Bolkowa. Festiwal Gothic zaczyna się dzisiaj i potrwa przez następne dwa dni.

Domyślnie

Pierwsze co się rzuca w oczy to krzywizny. 7 jest kompletnie nie ostra (albo ostrość jest tam gdzie nie powinna być). Trochę Ci ludzie na zdjęciach... nieciekawie ich uchwyciłeś powiem szczerze.
    PS - numeruj fotki

Domyślnie

siódemka się śpieszyła a ten obiektyw ma af jak w pentaxie. Na żadnej fotce nie wyszła ostro.

za to na tej dał radę

Domyślnie

Kurczę w tym roku nie będę niestety na Castle Party
    Pozdrawiam Tomasz

Domyślnie

co to helloween? co roku coraz lepiej ubrani ludzie

Domyślnie

Coraz bardziej eksluzywna impreza. Ilość miejsc ograniczona a ludzi coraz więcej z całej Europy. Tych, którzy przyjeżdżają stać na bardzo wymyślne i drogie stroje.

Domyślnie

Byłem, widziałem sporo Nikonowców ale gdy kogoś zagadywałem o forum to robili duże oczy. Jak przebrnę przez swoje zdjęcia to może coś wrzucę.
    Nikon D60 z KITowym 18-55mm VR + Pentacon 50mm 1.8 / F80 z Nikkor AF 28-105mm

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez DiodakXP Zobacz posta
    Jak przebrnę przez swoje zdjęcia to może coś wrzucę.
    Czas jest również jakimś wyzwaniem. Co innego 2 godziny na dojazd, zdjęcia i obróbkę a co innego gdyby tak chodzić przez dwa dni z 10 kartami a potem mieć tydzień na selekcję.

Domyślnie

Jak zagrały chłopaki z COVENANT ?? DiodakXP liczę na Twoje foty, ech żałuje bardzo, że nie mogłem pojechać
    Pozdrawiam Tomasz

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów