W tym dziale jeszcze nie probowalem pokazywac moich zdjec, ale postanowilem jedno wystawic zeby dowiedziec sie co moge poprawic robiac nastepne proby
Pozdrawiam
Szukaj
W tym dziale jeszcze nie probowalem pokazywac moich zdjec, ale postanowilem jedno wystawic zeby dowiedziec sie co moge poprawic robiac nastepne proby
Pozdrawiam
kadr niedbały.
swialo nie jest róznomierne. prześwity na policzku.
ułożenie ust niezbyt szcześliwe.
nie podoba mi się.
ale nie zrażaj się krytyką. próbuj dalej![]()
zwierciadlanki: D800 D750 D3 D300 F65
nikkory: 14-24/2.8 20/2.8 28/2.8 50/1.8 70-200/2.8 VR
manual: zenitar 16/2.8 fish, helios 44/2
SB900 frotto cokin lowepro epson L800
dawaj inne - na podstawie jednego ciężko powiedzieć czy to Ty robiłeś tę fotę czy może jednak Pan Przypadek
Dorzuce jeszcze jedno (nie chce nikogo zanudzac moja tworczoscia) i bede wyciagal wnioski czytajac wasze opinie. Napewno dowiem sie czegos z czego bede mogl skorzystac przy kolejnej sesji
dzieki za podpowiedzi
Moze ktos jeszcze jakies uwagi? Chcialbym jak najwiecej sie nauczyc wiec kazda porada mile widziana
Zdjęcie 2 jak dla mnie lepsze, aczkolwiek ucięte ramie troszkę dziwnie wygląda i minimalnie góry by się przydało.
Trochę kadr nie pasuje na 2. Ale lepsze niż 1 . Zdecydowanie lepsze.
D700/ S5Pro / N 80-200 f2.8 / N 85 f1.8 / S 8 f3.5 / T28-75 f2.8 / SB 900 / iMac27" / iMac 20" / iPad3
Dziekuje za wskazowki, kazda z nich dla mnie bardzo wazna, przy okazji zapytam czy myslicie ze 35mm 1.8 przyda sie do portretow? wiem, ze szeroko troche moze byc ale w malym pomieszczeniu ciezko znalezc odpowiednio duzo miejsca zeby 50mm skadrowac nie mowiac juz o 85
NEX 5N i M42
"Twoje słowa, głupcze, będą cię kiedyś sądzić..."
Bardzo cenna uwaga mysle, ze tego typu wskazowki pomoga niejednemu poczatkujacemu - dzieki
Skontaktuj się z nami