Cholery wyjadały mi dzisiaj orzechy dla wiewiórek : )
Szukaj
Cholery wyjadały mi dzisiaj orzechy dla wiewiórek : )
Posiadam tylko marzenia, rozsiałem je u twych stóp. Stąpaj lekko, gdyż stąpasz po moich marzeniachâ W.B.Yeats
Świetne zdjęcie
Za nic nie mogę podejść tych kowalików a jak podejdę to tło tragedia, a tobie prawie wskoczył do obiektywu.
Fajna fota.
Pozdrawiam Zbyszek
D90, D700 + MB-D10 / Sigma 10-20, 24-70 HSM, 150-500. SB-900
Sony HDR SR 11
Powiem szczerze , od zeszłego roku nie widziałem ani jednej sztuki , za to w sobotę i niedzielę było całe stado , nie dopuszczały żadnych innych ptaków do nasion ba , nawet wiewiórkę przepędziły , czatownię mam ustawioną jakieś 3m od przewróconego korzenia , krótkie szkło trzeba się jakoś ratować : ) Tło wychodzi niezłe , kilka metrów jest do drzew i ładnie się rozmywają , niestety mam kłopot z tymi korzeniami , białe wyschnięte drzewo przepala się przy mocniejszym świetle , z drugiej strony przy słabszym brak wyższego ISO i czas się wydłuża za bardzo , chociaż tym razem się udało . Mam zamiar pomalować czymś te korzenie , może jakąś bejcą ? szkoda mi zmieniać miejsca , zwierzyna przyzwyczajona już a i grajdołek wysiedziałem pasujący pod pośladki : )
Posiadam tylko marzenia, rozsiałem je u twych stóp. Stąpaj lekko, gdyż stąpasz po moich marzeniachâ W.B.Yeats
Skontaktuj się z nami