Close

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 34

Domyślnie

Ja bym to widział bardziej "zgloomione", ale i tak jest przyjemnie popatrzeć.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kulten Zobacz posta
    Na prawdę tak uważasz? To trochę tak jakby zarzucić każdej osobie dlaczego trzyma się danego motywu w krajobrazie. A chyba z 95% tutaj osób kultywuje tutaj swoje ulubione tematy .
    Tak uważam, ale nie powiem teraz, że nie masz racji Może po prostu zbyt sztywne trzymanie się pewnych schematów, tych ulubionych także, wkońcu przyniesie zjadanie własnego ogona.

Lubie Twój styl i myśle, że nie jedno zdjęcie zrobisz świetne, ale zarazem pokazujące coś nowego (np. niedawno pokazane mroźne klimaty... Nie było wody i kamyków, a było pięknie)

Domyślnie

Uwielbiam takie foty. Bardzo, bardzo mi się podoba.
    D90 | AF-S Nikkor 18-105 VR| AF-S Nikkor 70-300 VR| SB-900 | MB-D80 | i takie tam...

kulten
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Leatherface Zobacz posta
    Tak uważam, ale nie powiem teraz, że nie masz racji Może po prostu zbyt sztywne trzymanie się pewnych schematów, tych ulubionych także, wkońcu przyniesie zjadanie własnego ogona.

Lubie Twój styl i myśle, że nie jedno zdjęcie zrobisz świetne, ale zarazem pokazujące coś nowego (np. niedawno pokazane mroźne klimaty... Nie było wody i kamyków, a było pięknie)
    Mimo wszystko staram się szukać, tu masz więcej i możesz ocenić na ile mi się to udaje: link.

Domyślnie

Powiem szczerze, że po dosyć długim okresie prezentacji Twoich prac, które były zazwyczaj podobne do siebie i raczej w tym samym stylu, to to bardzo się wyróżnia, na plus oczywiście. Totalna zmiana klimatu, jest pięknie, subtelnie, bajkowo, ze smakiem. Zdecydowanie zwrot w dobrą stronę, czekam na więcej.

Domyślnie

Tradycyjnie już jest rewelacyjnie!

Pozdrawiam
    www.krainafotografii.pl
    flickr
    F301, 2xS5Pro; 8, 17-50, 35; 50; 85; 105; 80-200; SB800

Piotr_ek
    Gość

Domyślnie

A kysz, a kysz

No Marcinie znów jedziesz po bandzie... weź może wyluzuj i tak z tydzień nie rób żadnych zdjęć. I ja Cię o to naprawdę bardzo proszę

pozdr!, P.

kulten
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Piotr_ek Zobacz posta
    A kysz, a kysz

No Marcinie znów jedziesz po bandzie... weź może wyluzuj i tak z tydzień nie rób żadnych zdjęć. I ja Cię o to naprawdę bardzo proszę
    Ale wiesz Piotrku, że to szuflada przecież .

Piotr_ek
    Gość

Domyślnie

Ale wiesz Piotrku, że to szuflada przecież .
    Zostawię to bez komentarza

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów