Witam serdecznie. Mam kontakt z człowiekiem ktory w Londynie ma swoje prywatne studio fotograficzne i organizuje swego rodzaju kursy z fotografii studyjnej. czy byłby ktos zainteresowany?
Szukaj
Witam serdecznie. Mam kontakt z człowiekiem ktory w Londynie ma swoje prywatne studio fotograficzne i organizuje swego rodzaju kursy z fotografii studyjnej. czy byłby ktos zainteresowany?
Nikon D3s,D800, N14-24f2.8, N35f1.4, N50f1.4, N85f1.4, SB-700,900 i inne graty
Bylby z tym ze wazne sa terminy i koszt bo ostatnio z papierkami z wizerunkiem Eli jestem nieco na bakier
A kiedy ma się to dziać no i za ile???
Mam trochę znajomych w Londku to byłoby gdzie przekimać w razie czego a i bilety są raczej nie drogie!
Z tego co sie wczesniej dowiadywalem to koszt jest ok 99funtow i zajecia trwaja od godziny 16. jedno popoludnie. Mysle ze jakbysmy zebrali grupe 8 osob ( to jest max) to moze i cena by sie zmienilaa co do terminow to wszystkie soboty i niedziele sa dostepne.
A moze byliby w miedzy czasie jacys chetni na plener? moglibysmy zebrac grupe ludzi ( a widzialem ze troche nas tu w Londynie jest) i ruszyc gdzies, wymienic sie pogladami i doswiadczeniami i popstrykac fotki.
Na warsztaty sie nie pisze, ale na piwo/plener owszem.
Ja niebawem do PL smigam ale pod kiniec miesiaca o ile pamietamy mamy zdaje sie Bank Holiday'a. Mozna by sie ze tak powiem w dowolnie wybrany dzien owego weekendu obfocic
Nawet jesli nie w Londku to skoczyc sobie np do Southend-On-Sea za chyba 15 funtow bilecik pociagiem....
no to elegancko. ja z weekendami tak roznie. akurat przypada mi sierpniu wolna sobota 22 sierpnia. a co powiecie na pierwsza niedziele wrzesnia? moze ten termin wam pasuje? jesli tak to zbieramy ekipei piwka sie napijemy
![]()
Prosze ... tylko nie Essex i Southend-on-Sea ... jutro tam jade i bardziej ponurego miasta to nie znam w calym UK (no moze poza Clacton).
Bilet typu "off-peak return" z Liverpool St. Station do Southend Victoria kosztuje ok 12.50funta i pociag telepie sie 55min.
Do Southend Central odjezdzaja pociagi z Fenchurch Street (najblizsza stacja metra to Tower Hill).
Ostatnio edytowane przez gALL ; 03-08-2009 o 21:48
Ja proponuję termin ustalić. Niestety nie wiem jak bedę pracował we wrześniu. Wiem natomiast że ostatni weekend sierpnia (ten przed bank holiday-em) mam wolny. Jest mi obojętne gdzie. Byle to w końcu doszło do skutku
Skontaktuj się z nami