Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 20

Domyślnie Roundway Hill by Sebastian Kraus

Zdjęcie zrobiło tourne po portalach europejskich. Jedna publikacja. Nie lubię się chwalić ale BARDZO chciałem pokazać je tu. Dlaczego? Dlatego, ze ludzie tu się znają i pomagają poprawiać błędy.

P.S. Balans Bieli "A" (znaczy się auto, co nie) kolory na +15 w PS elements 6 (w pracy na nieskalibrowanym monitorze). Tak wyszło i tak mi się spodobało i już zostało. Wiem możne drażnić 2 cm z góry.

Domyślnie

Nic bym nie zmienial.......oryginlnie! Patrzac na twoje poprzednie zdjecia to to jest inne!!!! Inne nie znaczy gorsze
    Podoba sie.....niebo swietne no i pokazane tak z gustem!

Domyślnie

Kadr pionowy czyli ,jak ktoś to wiele razy powtarzał ....be,szczególnie w krajobrazie..Ciekawa faktura wzgórza ,ładne światełko.Mz jest trochę za dużo wzgórza z lewej,a korci żeby popatrzeć co się dzieje z prawej.
    A mógł być kwadrat.....
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Ja rowniez przyczepie sie do kadru. Dlaczego pion, a nie poziom? Poza tym wszystko zagralo...
    Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com

Domyślnie

nie mam nic do koloru i do obróbki ale kadrowanie wybitnie w tym obrazku mi nie lezy - i nawet nie pokuszę się o diagnozę bo tam mnie nie było, więc nie bardzo wiem jak to pokazac, ale nie tak jak jest tutaj to wiem napewno

Domyślnie

W poziomie byłoby jeszcze lepiej i tak mnie się podoba.
    Pozdro. Wojtek

Domyślnie

Bez tej pierwszej górki, która wyszła z GO i bez 2-3cm nieba byłby poziom jak nic
    Ładne, ciepłe kolorki.
    Pozdrawiam Marcin
    Galeria

Domyślnie

Przyzwoite i to bardzo
    "nie pióro czyni obraz lecz malarz"
    Pozdro Kuba

Piotr_ek
    Gość

Domyślnie

Naprawdę porządny warsztat foto. Jestem pod ogromnym wrażeniem tej fotografii. Piękna jest...

pozdr!, P.

Domyślnie

Znakomite zdjęcie. Gratulki

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów