Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Ania

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Bardzo dziękuję za opinie, z portretami dopiero zaczynam, więc szczerze liczę na pomoc

Cytat Zamieszczone przez szulif Zobacz posta
    bardzo, bardzo kiepsko. zaczalbym od pytania czym bylo robione zdjecie bo wyglada jak z komorki
    Aż tak źle?

Cytat Zamieszczone przez streetfighter69 Zobacz posta
    50/1.8 tak mydli na pelnej dziurze czy zdjecie niewyostrzone po zmiejszeniu?

Kilka moim uwag ogolnych: 1) kompozycja bardzo statyczna, przypadkowa, modelka wyglada jakby uciekala z kadru (byloby lepiej gdybys ustawil ja po prawej stronie kadru), za malo przestrzeni wokol glowy. 2) kolor wyprany, bez zycia, skojarzenia z komorka sa tu faktycznie uzasadnione. 3) swiatlo bez zadnej koncepcji, plasko, plasko, plasko, wlosy zlewaja sie z tlem, co jeszcze bardziej splaszcza to zdjecie, tworzac przepaly i brak trojwymiarowosci.

Masz swietny sprzet portretowy (D80 i 50/1. i fajna modelke wiec bierz sie do roboty i czekamy na duzo lepsze efekty twojej pracy
    Chyba zapomniałam wyostrzyć.... Jakoś mi się spodobało, ale najwidoczniej nie mam gustu i warsztatu jak widać Dobrze, że sprowadziliście mnie na ziemię A modelka sama jest chętna na zdjęcia, więc z tym nie będzie problemu Pozostaje mi ćwiczyć

A coś takiego?

2.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ola-art Zobacz posta

A modelka sama jest chętna na zdjęcia
    Kilka lekcji z Bogusiem Lindą przydałoby się twojej modelce zanim przystąpi do kolejnej sesji....

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów