Szukaj
Ładnie... tylko modelka na szczęśliwą nie wygląda![]()
D700/ S5Pro / N 80-200 f2.8 / N 85 f1.8 / S 8 f3.5 / T28-75 f2.8 / SB 900 / iMac27" / iMac 20" / iPad3
Od moich zdjęć zaczął się temat stanika, to może pierwszy skomentuję.
No nie bardzo. Dziewczyna się zgarbiła, wygląda na wystraszoną i zażenowaną. Zobacz, co się stało z włosami - wyciągałeś przepały? Skóra wyszła mocno czerwono-pomarańczowo. Zabierz dziewczynę jeszcze raz w plener, powtórz sesję, na pewno będzie lepiej.
Pozdrawiam
Witek
PS. Jednak nie byłem pierwszy, Rafał mnie wyprzedził![]()
NEX 5N i M42
"Twoje słowa, głupcze, będą cię kiedyś sądzić..."
a czy kazda od razu oragazm musi udawac ?modelka na szczęśliwą nie wygląda- ale ten zarzut przewidzialem
ja miałem juz dawno ten zarzutOd moich zdjęć zaczął się temat stanika
nierozumiemZobacz, co się stało z włosami
miała taka bycDziewczyna się zgarbiła
dziekuje za uwagi. kolor tez mial byc pod czerwien, u mnie wyglada to ok, ale monitor ma tendencje do zmian wiec moze...... . Jak wywołam odbitke to porównam
D700/ S5Pro / N 80-200 f2.8 / N 85 f1.8 / S 8 f3.5 / T28-75 f2.8 / SB 900 / iMac27" / iMac 20" / iPad3
Przewidziałeś, powiadasz... Hmmm... orgazmu udawać nie musi, ale taka mina nic do zdjęcia nie wnosi, na pewno go nie upiększa.
Jak miałeś zarzut, to trzeba było pisać - zawsze czekam na opinie i komentarze.
Zobacz, co się stało na granicy głowy i nieba - jaki zafarb powstał.
Co do pozy - zgarbienie a zgarbienie - to tu najlepiej nie wygląda.
Pozdrawiam
Witek
NEX 5N i M42
"Twoje słowa, głupcze, będą cię kiedyś sądzić..."
Hmmm...
Niby jest ok, poza ok, kolory rzecz gustu, kadr przyjemny.
Nie podoba mi się natomiast wygląd piersi modelki, są jakby nazbyt ściśnięte, nie wyglądają apetycznie (a powinny). Zresztą trudno mi to jakoś jednoznacznie opisać, ale nie podoba mi się to co się stało z jej piersiami.
Jak wcześniej napisałem, że kolory rzecz gustu, tak z tym co się stało z oczami, pogodzić się nie mogęwyszły mz jakoś tak nienaturalnie turkusowe, ciut jakby za daleko poszedłeś z obróbką (białka też ciut za bardzo wyciągnięte).
Na pewno Kasię męczyć warto, więc nawet jeśli Ci się to zdjęcie podoba - zawsze jest powód aby ją jeszcze raz na sesję zabrać![]()
Ładnie choć te piersi takie za bardzo splaszczone.Ale ogolnie jest ok
Witek "Wisz"
niebardzo wiem o co chodzi? chyba jakies nieporozumienie :PJak miałeś zarzut, to trzeba było pisać - zawsze czekam na opinie i komentarze.
Kabal
tego nie komentujewygląd piersi modelki, są jakby nazbyt ściśnięte, nie wyglądają apetyczniewszystko zalezy od upodoban indywidualnych
jak bym mogl skoro to moja ulubiona modelka![]()
Skontaktuj się z nami