Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Kotka

Domyślnie Kotka

Witam.

To moje pierwsze zamieszczane tu zdjęcia. Mam nadzieję ze niczego nie sknocę.

Licze na wszelakiego typu komentarze
    Zdjęcia prezentują mojego kota. Bardzo niewdzięcznego jesli chodzi o pozowanie.

1. Robione kitowym 18-105. niestety na dość wysokim ISO

http://img181.imageshack.us/i/dsc0180male.jpg/

2.(bonus) Robione 35-tką (niestety jak dla mnie zdjęcie to dyskwalifikują reczniki z prawej, ale podoba mi sie jego dość ciekawa kolorystyka)

http://img79.imageshack.us/i/dsc0412male.jpg/

Pozdrawiam Tomek.

Oczywiscie cośnie wyszło, zdjęcia z imgeshack sie nie pokazują,nie wiem dlaczego. może ktoś pomoże, na razie wklejam linki.
    D90, N35f1.8, N60f2.8 Micro, CZJ S135f3.5
    CANON 5D, C 17-40 f4 L, C 85 f1.8

Domyślnie

przeczytaj jak wstawiać obrazki. jest dokładnie opisane
    http://forum.nikon.org.pl/showthread.php?t=1358

Domyślnie

Robiłem wszystko takjak jest napisane. Ale jest jedna nieścisłość. raz jest napisane że zdjęcie może mieć 1024 px a w innym miejscu że 1000 px. W dodatku nie moge edytowac posta.

Domyślnie

bonus to coś ekstra zwieńczenie za całokształt lub nagroda więc nie nadużywaj tego słowa zamieszczając zdjęcia bo bonus jaki zamieszczasz nie jest lepszy od poprzedniego zdjęcia
    no i link z image wklej w okno które otworzy się po naciśnięciu takiego kwadracika z górami umiejscowionego nad ramką w której piszesz

Domyślnie

Faktycznie w podanym linku są sprzeczne informację . Może moderator poprawi .
    Ale daje sie
    skasowałem

Gaduła Awatar timi
    Miasto
    Golub-Dobrzyń
    Wpisów
    3

Domyślnie

Pomogę Ps poczytaj o rozmiarach. Troszkę musiałem zmniejszyć bo by się nam dostało.
    1
    2Bonus

Domyślnie

Z prawej strony zdjęcia na imageshack masz "Direct" ten link musisz wkleić w okienko które ci się pojawi po naciśnięciu 7 ikonki z lewej w tworzeniu nowego posta lub edycji .

W opcjach zaawansowanych edycji posta (lub tworzeniu nowego) masz przycisk Podgląd. Zawsze dobrze jest sprawdzić przed zaakceptowaniem

Pozdrawiam
    Czarek

Domyślnie

Dzieki za pomoc. No niestety mnie sie nie udaje, w dodatku nie moge edytowac pierwszego posta. Robie wszystko dokładnie jak jest napisane w ZASADACH. Jak widze tobie czarekk udało sie wkleic w w rozmiarze 1024px?

Domyślnie

Tak ale już skasowałem bo dwa wstawił timi
    Czytałeś mojego posta

Domyślnie

ok ,wiec wiem co robiłem źle, nie ten link skopiowałem. ok ale niestety nie moge poprawic pierwszego posta inne tak ale nie tego pierwszego. Sorki za zamieszanie

Uprawnienia umieszczania postów