Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Plażowo....

Domyślnie Plażowo....

Dwa zdjecia z Ballybunnion na zachodzie Irlandii......

1.

2.

Domyślnie

ostatnie piękne
    ląduje na moim pulpicie

Domyślnie

Na pierwszym mozna cos pokombinowac z tym odbiciem. #1 podoba sie bardziej pomimo duzei ilosci piachu. Osobiscie czyt. na twoim miejscu ;p ) chcialbym tam wrocic i pokombinowac inne kadry.

Domyślnie

Taak panoramki - w wakacyjnych kolorkach - szkoad że takie płaskie w odbiorze - brak zarysowanych planów jak na takie ujęcie ciut niezbędnych, ale i tak sympatyczne. Za to 1 obczaic jak bedzie deko wiecej wody przy odplywie i z tym odbiciem cuda mozna zdziałać ...
    Pozdrawiam: Camrak
    Down Under - the place to be!

Piotr_ek
    Gość

Domyślnie

Sympatyczne panoramki

na no.2 podszedłbym bliżej brzegu i kadrował tak by brzeg był jakims tam elementem dominującym w kadrze... bo ten piach to tak średnio mi się widzi

pozdr!, P.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez camrak Zobacz posta
    Taak panoramki - w wakacyjnych kolorkach - szkoad że takie płaskie w odbiorze - brak zarysowanych planów jak na takie ujęcie ciut niezbędnych, ale i tak sympatyczne. Za to 1 obczaic jak bedzie deko wiecej wody przy odplywie i z tym odbiciem cuda mozna zdziałać ...
    Dziekuje......bywam tam dosc czesto....ladna droga i tylko 80km
    Fakt ze przy odplywie jest piekne i bylem tam juz wiele razy.....tyle ze nie zawsze niebo chce poswiecic
    Plaskosci tej fotki dodaje swiatlo.......mysle ze jakies 2h pozniej bylo by lepiej....

Cytat Zamieszczone przez Piotr_ek Zobacz posta
    Sympatyczne panoramki

na no.2 podszedłbym bliżej brzegu i kadrował tak by brzeg był jakims tam elementem dominującym w kadrze... bo ten piach to tak średnio mi się widzi

pozdr!, P.

Racja.....nawet mam gdzies taka panoramke z tamtad....ale jakos teraz nie przyszlo mi to do glowy.....
    Ale wracam tam juz niedlugo i postaram sie poprawic

Domyślnie

Panoramki bardzo ciekawe ale chyba troszkę za płasko wyszło.
    Pozdro. Wojtek

Domyślnie

Przyjemnie obejrzeć te panoramy.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wojtek6308 Zobacz posta
    Panoramki bardzo ciekawe ale chyba troszkę za płasko wyszło.
    Dziekuje....mysle ze pora dnia byla fatalna i dlatego jest tak plasko....slonce w zenicie nie pomaga!

Bylem tam juz kilka razy przed zachodem.....musze sie znowu wybrac

Uprawnienia umieszczania postów