Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 27

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie sexofonistki-czyli w dekadenckich klimatach

...nie jestem leniwy...mam zawyżone wymagania motywacyjne ...

Zbanowany
    Miasto
    jerergeg

Domyślnie

STANOWCZO nie moje klimaty

Domyślnie

Moje również nie
    Pozdrawiam Tomasz

Domyślnie

Ostatnia fota jest świetna; pozostałe uderzają w ciekawą nutę, ale mnie nie biorą.
    "The more gear you carry, the less likely you are to make a good photograph" - B. Jensen

Domyślnie

Zdjęcia wydają mi się kabotyńskie. Sądzę, że jest tak dlatego, iż nie mają one tego co jest dla nich kluczowe - idealnego porządku w kadrze albo jak kto woli perfekcyjnej kompozycji. Najłatwiej jest mi omówić to na zdjęciu nr 3. Ani leżący manekin, ani obraz w tle, nie budują tego kadru właściwie. Wystają gdzieś bez sensu, przypadkowo. Modelka pali papierosa i właśnie wypuszcza dym. Ale tego dymu nie widać i to moim zdaniem źle. A jeśli modelka nie wypuszcza dymu tylko gada, to nie ma dla tego uzasadnienia.
    Sprzęt, nawet słaby, nie powinien być problemem. Problem to światło, drugi plan i wyczucie chwili.
    http://www.fotolook.pl/main.php/v/fjerzy/

Domyślnie

A mnie tam sie podobaja. W tego typu zdjeciach nie szukam porzadku, poukladania. Ogolnie przeciez takie dekadenckie klimaty sa z zalozenia balaganiarskie
    Jedynie w czworce i piatce (zwlaszcza piatce) kapelusz (no i biustonoz w sumie tez) cierpi na chroniczny brak szczegolow - przynajmniej na moim monitorze. Wyglada to tak, jakby zamiast kapelusza byla czarna dziura, albo by byl domalowany czarnym markerem. Szosteczka dla mnie bomba
    clusca
    Fufu X

Zaziel
    Gość

Domyślnie

Pomysł i zabawki fajne, zabrakło techniki

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Zaziel Zobacz posta
    Pomysł i zabawki fajne, zabrakło techniki
    spoko Zaziel najpierw ją trzeba mieć, a dopiero później jej może zabraknąć
    ...nie jestem leniwy...mam zawyżone wymagania motywacyjne ...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bennki Zobacz posta
    spoko Zaziel najpierw ją trzeba mieć, a dopiero później jej może zabraknąć
    Podoba mi się Waćpana wyluzowane podejście. Więcej tu takich trzeba Piąteczka!
    "The more gear you carry, the less likely you are to make a good photograph" - B. Jensen

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów