Ramka nie ale zdjęcie jest świetne. Bardzo mi się podoba ta atmosfera, kadrowanie i kolorystyka.
Piękna praca.
Abstrahując od tego zdjęcia - czy fotografia zawsze musi być ostra jak żyleta? Wygładzanie konturów też ma swoje uzasadnienie.
Tu masz rację. Jedna rzecz mi się tu nie widzi. Lewa strona jest ostrzejsza od prawej i to mi sie nie podoba. Reszta jest całkiem na miejscu, a sama koncepcja nieostrego zdjęcia też ma swój urok.
Tu masz rację. Jedna rzecz mi się tu nie widzi. Lewa strona jest ostrzejsza od prawej i to mi sie nie podoba. Reszta jest całkiem na miejscu, a sama koncepcja nieostrego zdjęcia też ma swój urok.
chyba, że jestem ślepy...
Nie okiełznałem jeszcze mgły ale może kiedyś
Dzięki za odwiedziny i komentarze. Jeśli chodzi o ramę to zawsze mam dylemat dawać czy nie, dlatego przedstawiam również wersję bez
Właściciel: FOMAG Sp. z o.o., Gdansk, 80-137 ul. Starodworska 1, KRS 0000341593, www.fomag.pl
Serwis wykorzystuje pliki cookies w celach reklamowych, statystycznych i do personalizacji stron. Możesz wyłączyć używanie plików cookies w ustawieniach przeglądarki internetowej jednak może to utrudnić korzystanie z serwisu! Więcej informacji w Polityce prywatności.
Skontaktuj się z nami