Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Ujście Warty

Domyślnie Ujście Warty

1. Shot with NIKON D70 at 2009-07-29
    2. Shot with NIKON D70 at 2009-07-29

Domyślnie

Jeżeli miałbym wybierać to jedynka z uwagi na kolory i światełko. Wróć tam jak będzie bezwietrznie no i wyczyść matryce.
    Pozdrawiam Marcin
    Galeria

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Marcin T Zobacz posta
    Jeżeli miałbym wybierać to jedynka z uwagi na kolory i światełko. Wróć tam jak będzie bezwietrznie no i wyczyść matryce.
    Powrót raczej niemozliwy w najbliższym czasie, bo to zdjęcie z urlopu. Dzięki za opinię.

Domyślnie

Kadry raczej niezbyt ciekawe, kolory sprane, światło nieciekawe, dwójka ewidentnie przeostrzona.
    Ja na nie.

Domyślnie

To liście, które są szare od spodu powodują wrażenie przeostrzenia.
    Pozdrawiam Marcin
    Galeria

Domyślnie

jedynka - drogę z lewej albo wykorzystać w kadrze albo odrzucić całkowicie ... dwójka - nie
    zaskoczę Was: lubię robić zdjęcia !!

Domyślnie

Moim zdaniem oba kadry "ni przypiac, ni przylatac". Na zdjeciu #1 poszedl byw dalej i prubowal wykombinowac cos z ta (chyba) krowa. W tym miejscu mozna cos pokombinowac. Miejsce jest dobre. Natomiast #2 jest... no sam sie zastanow. Nie jestem zlosliwy tylko chce pomoc. Masz D70 wiec musisz miec jakas wiedze na temat fotografi. D70 zobowiazuje.
    Pozdrawiam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez S4INT Zobacz posta
    Kadry raczej niezbyt ciekawe, kolory sprane, światło nieciekawe, dwójka ewidentnie przeostrzona.
    Ja na nie.
    Takie sprane kolory mają te wszystkie zdjęcia z puszki. To zdjęcie nieco przyciemnione. Czy takie zdjęcie jest lepsze? Warunki te same. Pogoda: tuż przed dużym deszczem.

3. Shot with NIKON D70 at 2009-07-30

Uprawnienia umieszczania postów