Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Bornholm rowerem

Witam.
    Jak w temacie bardzo polecam taka wycieczke. Jest to naprawde swietna sprawa i wg mnie moga sobie nawet na takie cos pozwolic osoby ktore nie cwicza na codzien. Sa tam trasy dosc plaskie wiec nie ma problemu.
    Bylismy tam 5 dni bo tak promy odplywaly do polski ale te 5 dni to nawet za duzo bo my objechalismy cala wyspe w 3 dni a potem dublowaly sie tylko sciezki
    Wyspa w obwodzie ma 100km a z polnocy na poludnie lub ze wschodu na zachod mozna sie na rowerze przemiscic w 2h.
    Trasy rowerowe sa naprawde dobrze przygotowane prawie wszystkie asfaltowe lub szutrowe jest ich 250km
    Kultura mieszkancow wobec rowerzystow jest niesamowita, prawie wszedzie kierowcy nam ustepowali.

Jedyny minus to cena. Jest tam dosc drogo nawet jesli porownac z innymi krajami europejskimi.
    Wiecej zdjec bede wrzucal w poszczegolnych kategoriach.
    Pozdrawiam
    Pawel

1.

2. wiekszosc wyspy to pola

3. zamek na polnocy w Hammeren

4. takie sa sciezki rowerowe.... asfalt i pola

5. a to my, ja z aparatem naturalnie

6. ludzie lubia aktywnie wypoczywac... niektorzy biegaja

7. a niektorzy spaceruja

8. a to my suszymy co sie da, spalismy w namiotach wiec mozna bylo tylko nad grilem

9. jedyna plaza jest w Dueodde i ma chyba az 15km

10. jest tez muzeum samochodow

11. 196 schodow... ii jestesmy na latarni ale widok przepiekny

12.

13. Miasteczka bardzo kolorowe

14. A to my po 5 dniach
    N D80 | N 18-70 f3.5-4.5 | S 70-300 f4-5.6 Macro| N 50 f1.8 | Samyang 8mm | N SB-600 |
    Galeria Zapraszam do ogladania i komentowania

Domyślnie

Przyjemna seria, 4 dla mnie wygrywa. Dzięki za przypomnienie jak tam ładnie.
    GALERIA FOTO | Nikon D80 + Nikkor 18-55VR + Nikkor 70-300VR

Domyślnie

o dzieki
    juz myslalem ze nikt nie napisze
    jutro moze wrzuce wiecej fotek do krajobrazu
    a juz wrzuilem fotki w dziale architektura http://forum.nikon.org.pl/showthread.php?t=108777
    N D80 | N 18-70 f3.5-4.5 | S 70-300 f4-5.6 Macro| N 50 f1.8 | Samyang 8mm | N SB-600 |

Domyślnie

przegiąłeś z saturacją, cropem i czerwinką na 1

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez szloser Zobacz posta
    przegiąłeś z saturacją, cropem i czerwinką na 1
    Podpiszę się pod tym.
    Ale z przyjemnością obejrzałem te zdjęcia, bo uwielbiam Bornholm!

Domyślnie

Miło się ogląda Twoją relację. Wybieram się tam już chyba za dlugo, pora ruszyć tyłek Może się uda we wrześniu. Ja wygląda spanie pod namiotem? Jakieś problemy? opłaty? Czy tak jak w całej skandynawii rozbijasz się gdzie popadnie?
    Nikon Z6 III, Nikkor Z 14-24/2.8 S, Nikkor Z 105/2.8 mc S, Viltrox 35/1.2 LAB, Leofoto Ranger LS-254C + LH-30

Domyślnie

dzieki

tu jest rozszerzenie tej relacji

http://forum.nikon.org.pl/showthread.php?t=109315

http://forum.nikon.org.pl/showthread.php?t=108777

http://forum.nikon.org.pl/showthread.php?t=109021

oj warto ruszyc tylek bo fajna wyspa, moze troche zamala ale warto ja zwiedzic a najlepiej to na rowerze.
    spanie pod namiotem... hm kupcie sobie namiot z tropikiem bo bez tego to lipa, my akurat mielismy taki maly z carefoura za 40zl ale wspomnienia sa bezcenne
    niestety w danii nie mozna spac gdzie sie chce wylacznie na polach namiotowych.
    a koszt to na 3 osoby bylo ok 220koron dunskich czyli na osobe wychodzilo ok 35-40zl
    ale za to pola namiotowe WYPAS nie to co w polsce, lazienki super nowoczesne. idziesz do lazienki masz ja cala dla siebie ( jest umywalka toaleta i prysznic ) placi sie zalezy gdzie ok 2zl za kapiel
    na polach sa tez kuchnie gdzie mozna sobie cos ugotowac sa swietlice
    takze pola namiotowe bardzo super fakt ze nigdy za granica nie spalem w namiotach byl to moj 1 raz dlatego bylem bardzo zadowolony
    jak cos to pytaj

Oszczędny w słowach Awatar Golg
    Miasto
    Kujawsko-Pomorskie, Świecie

Domyślnie

Fajna relacja. Pole wyszło żółte prawie jak rzepak

Uprawnienia umieszczania postów