Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Domyślnie dwa wcielenia...

Witam,

Jakoś mnie poniosło i mam to ujęcie w dwóch wariacjach...

Może jakieś uwagi...?

1.

2.

Nikon D90, 50 1,8 , SB 900 www.adam-wrobel.pl/blog

Domyślnie

faktycznie poniosło. Przepał na sukni i w tle, cienie na szyi młodego, w kolorze różne! odcienie skóry. Diametralnie różne

Domyślnie

... dodałbym jeszcze, że lampą dopaliłeś za mocno, ostrość na ramieniu młodego a nie na twarzach (oczach) i to co mnie najbardziej drażni ... mam wrażenie, że p. młody chce p. młodej skręcić kark.
    OMG, I have finally discovered what's wrong with my brain: On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez downunder Zobacz posta
    mam wrażenie, że p. młody chce p. młodej skręcić kark.
    No właśnie.. pomijając już obróbkę to to zdjęcie leży pod innym względem - bo wygląda tak jakby facet dorwał kobietkę w ciemnej uliczce i chciał ją udusić, a chyba nie o to chodziło... :-/

Domyślnie

za poprzednikami - no nie bradzo poza, światło, itp

Domyślnie

Jeśli już, to bw, ale zrezygnowałabym z tej fotki całkowicie ze względu na pozę ( co już wcześniej zostało powiedziane), chociaż mi się ona skojarzyła z reanimacją W tańcu nie podtrz6ymuje się partnerki za szyję w ten sposób.

pzdr
    Im gorsze zdjęcie tym więcej sfrustrowanych trolli.

www.photorganic.blogspot.com

Domyślnie

dzięki za wszelkie uwagi... no to widze zostałem sprowadzony... do parteru... no cóż.. zabawa się zaczyna od początku...
    Nikon D90, 50 1,8 , SB 900 www.adam-wrobel.pl/blog

Uprawnienia umieszczania postów