Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 21

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Al Koholik Zobacz posta
    hehe... Jestem tylko zaskoczony podziałem kadru. Obstawiałem, że będzie więcej nieba.
    Taki kadr też mam

Cytat Zamieszczone przez Al Koholik Zobacz posta
    Zastanawiam się czy ktoś taki jak Ty, z takim dorobkiem potrzebuje komentarzy. Czy może to już jest na zasadzie chwalenia się nowym zdjęciem/fotografią...

a sama fota no... no na Twoim poziomie
    Oj... bez przesady. A jakiż to ja mam "dorobek" Ani konkursów, ani wystaw Jedna publikacja wielkości znaczka
    Zawsze potrzebuję komentarzy, by się uczyć. I podnosić sobie poprzeczkę by słów krytyki było jak najmniej

Cytat Zamieszczone przez Nikonozaur Zobacz posta
    Niby fajnie się patrzy, ale nie mogę oprzeć się wrażeniu, że sporej części czarnego dołu mogło by nie być.
    Oj - bez tego dołu byłoby szalenie nudno.

Cytat Zamieszczone przez Piotr_ek Zobacz posta
    Zrób raz na odwrót. Ciemna góra i jasny dół
    (...)
    Piotrku.. tylko g... płynie z prądem

Cytat Zamieszczone przez malasana Zobacz posta
    Dol jest absolutnie niezbedny, duzo w nim szczegolow. Swietna kolorystyka - piekne zdjecie.
    Tak, to prawda dół jest absolutnie niezbędny

Cytat Zamieszczone przez urbik Zobacz posta
    nic odkrywczego nie powiem, podoba się
    Cóż... Ameryki nie odkrywam ale też nie to jest celem. Podoba się i to najważniejsze.

Domyślnie

Klasycznie,
    sterylnie - delikatnie powiedziane, wręcz ascetycznie
    jak na pielgrzymów przystało
    podoba mi się.
    Pzdr, Andrzej

Fotografia to sztuka uchwycenia momentu .

Piotr_ek
    Gość

Domyślnie

Piotrku.. tylko g... płynie z prądem
    Macieju ! widzę, że mamy tu do czynienia ze stylem ahtysty

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Piotr_ek Zobacz posta
    Macieju ! widzę, że mamy tu do czynienia ze stylem ahtysty
    Niech no ja tylko zrealizuję pomysł na Minimala II.

Piotr_ek
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nemeth Zobacz posta
    no ciekaw jestem co nam z tego wyjdzie

kulten
    Gość

Domyślnie

też ciekawym co wysmarujesz

Na temat zdjęcia moją opinię już znasz .

Domyślnie

jak zwykle trzyma poziom, tytuł mnie trochę zaskoczył bo ja ostatnio też trochę w temacie pielgrzymek robię, podoba mi się ale nie jest to bardzo dziwne bo takie lubię, no to czekamy na minimala II

woda
    Gość

Domyślnie

Podoba mi sie. Nawet bardzo. Choc tak jak ktos zwrocil uwage..ten dol.. tez siedze i mysle czy nie lepiej byloby gdyby bylo go ciut mniej. Ale sterylna czystosc i absolutny spokoj jaki bije z tego zdjecia (z poprzednich podobnych, ktore pokazywales niedawno) jest naprawde piekny. Zastanawia mnie tylko jedno. Czy gdyby je zestawic wszystkie obok siebie czy nie byloby zbyt monotonnie. Przyjmuje jednak na swoj uzytek, ze wszystkie te zdjecia traktujesz jako pewna droge, ktora zmierzasz do doskonalosci w tego typu zdjeciach. Po prostu pewien rodzaj specjalizacji.

Przy ktoryms z poprzednich zdjec zapytalem i linie horyzontu. Wciaz mnie to zadziwia. Naprawde rzadko sie bowiem zdarza, zeby byla ona tak cieniutka ale doskonale widoczna jednak linia. Z jednej strony to tylko kreska.. ale z drugiej jest na tyle wyrazna, ze w doskonaly jak dla mnie sposob dzieli kadr. Nie wiem czy wspomogles ja troche w obrobce czy jest saute ale mi podoba sie bardzo.

P.S. Przyznaj sie od razu, ze te kamienie sa z plastiku, kupiles je w jakims sklepie z gadzetami i nosisz ich wor ze soba w plener Latwiej bedzie nam to zniesc

Domyślnie

Oj - bez tego dołu byłoby szalenie nudno.
    No i teraz Maćku to widzę. Kiedy otwierałem to zdjęcie po raz pierwszy monitor był sowicie oświetlony światłem dziennym skutecznie eliminując to, co w tym ujęciu bardzo ważne - dół. Teraz widzę bogactwo szczegółów tam zawarte i natychmiast odszczekuję swoją poprzednią opinię.
    LED ZEPPELIN

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów