Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Na drodze

Domyślnie Na drodze

Z wczorajszego wypadu do lasu.
    Bardzom ciekawy odbioru.

1.

I drugie bez udziwnień.

2.

Szary, cichy człowiek.

Domyślnie

1 bańki na tak układ nóg na nie poza młodej na nie kolory na nie
    2 zdecydowanie lepiej choć jakieś cienie w okolicach oczy się niepotrzebnie zaplątały

Domyślnie

Andrzeju, to napewno Twoje zdjecia? Jakos odstaja mi jakoscia od tego do czego mnie przyzwyczailes.

Cross jakis dziwny, ustawienie stop modelki na nie, podobnie jak proporcja modelka - droga. Banki, hmmmm. Jakby to powiedziec, tandetne? Na drugim lepiej, sporo lepiej ale braklo mi bieli, a z lewej ciut jak dla mnie za duzo. Dobrze ze jakis klimat jest do odczytania.

Domyślnie

Piotrze co to za zadziwiające zdjęcie masz w avatarze?

Domyślnie

No jak to co, moj pysk Dobra, zaraz go zmienie bo juz nie Ty pierwszy sie ze mnie smiejesz.

Sorka Andrzeju za OT.

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Rzeszów-okolica

Domyślnie

mi się podobają oba,choć może faktycznie te cienie ,ale przypuszczam że to można PS poprawić(choć nie zwrócił bym na to uwagi ot laik)
    w drugim układ stóp jest taki ponieważ modelka robiła obrót,ale mogę się mylić

Domyślnie

Chyba nigdy nie komentowałem Twoich zdjęć a wiele z nich jest dla mnie wzorcami do których nie mam szans się puki co nawet zbliżyć.
    A zaprezentowanych to tylko 2 bo jest "proste" i jak sam napisałeś bez udziwnień czyli to co lubię w Twoich zdjęciach.
    Jedynka do mnie nie trafia przekombinowana, moim zdaniem Twoje zdjęcie nie potrzebują udziwnień żeby być dobrymi zajęciami. To jest pierwsze Twoje zdjęcie które mi się nie spodobało.

Domyślnie

2. bardzo fajne, dodałbym tylko więcej bieli, bo dziwnie wygląda, no i następnym razem powiedzieć że parasolka to rekwizyt a nie cienie robi
    1. może gdyby bardziej z góry robione (nie byłoby widać nóg i co jest pod suknią) byłbym na tak, a tak dziwnie wyszło

Uprawnienia umieszczania postów