Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 30

Wątek: Rage

Domyślnie

Ja tak sobie tylko gdybam bo wcale mi nie przeszkadzają kontrasty takie jak pokazałeś.Zrobiłem sobie wersję bardziej,tylko deko,soft i też jest pięknie...

Nie zajmujemy sie tym profesjonalnie to po co nam monitor drozszy od puszki??
    Oczywiscie kalibracja nie zaszkodzi.....ale z doswiadczenia wiem ze i tak znajda sie tacy co beda narzekac
    A dobry monitor czy laptop,to rzecz niezbędna.Kalibracja cykliczna też.Wkurzają mnie teksty..sory,ale obrabiałem na laptoku...i co z tego..?
    Jeśli nie mam na paliwo,to po co auto...? Nigdy się nie dowiem jaka jest przyjemność z jazdy i co ono potrafi....
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez shaolin Zobacz posta
    Amen!
    Na wieki wieków.

Domyślnie

Świetne zdjęcie, posępne i ponure. Bardzo mi pasuje. Też wydaje mi się, że jeszcze minimalnie można by wzmocnić kontrast, ale tak też jest git.

kulten
    Gość

Domyślnie

Dla mnie zdjęcie rewelacyjne ale zgadzam się z Andrzejem. Można by ciupkę więcej detali pokazać w tych cienaich. Czyli ciągle niech tam będzie ciemno i kontrastowo ale troszkę mniej czerni miejscami.

Domyślnie

Jest klimat.
    Fotografia jest świetna.
    Pozdrawiam Marcin
    Galeria

Domyślnie

Tak- kapitalna fotografia.
    Pozdrawiam Marcin Bąk
    FUDŻI

Rozmowny Awatar iahveh
    Miasto
    Druga gwiazda na prawo, i prosto, aż do poranka

Domyślnie

Piękne

Domyślnie

Wow - ale zdjecie. Przepiekne! A b/w pasuje tu idealnie.
    Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com

Domyślnie

Jestem nowy na tym forum i nie powinienem się narażać ale co mi tam... raz się żyje. Mianowicie Kulten i p. Andrzej czepiają się czerni. Dla mnie jest wręcz idealnie! Prześwietna fota z klimatem. ani nie za dużo chmur, ani nie za dużo gór. Dla mnie idealnie. powiesił bym u siebie na ścianie...

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów