Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Domyślnie Infra Red... Irka znaczy sie

Zawsze chcialem robic IR ale jakos nie moglem sie zebrac, kiedys naciolem sie nawet na serie zdjec "portrety drzew", zainspirowalo mnie... Na dodatek Clive Haynes wytlumaczyl mi ze robiac IR nie mozna zrobic nic zlego gdyz oko nie jest w stanie dostrzec bledow, gdyz nie widzi IR. (no jakos tak powiedzial, juz nie pamietam) Dzieki i dobranoc... a wlasciwie to powinienem jechac gdzies na poranne mgly. hmmmm...

Domyślnie

Dla mnie jest OK,a nawet bardziej...Świetnie drzewo wyszło w tych paprociach.Podoba się.
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Oj tak podoba się
    "nie pióro czyni obraz lecz malarz"
    Pozdro Kuba

Domyślnie

a dla mnie jest zbyt ciasno - samo drzewo jest ok.

Domyślnie

ciekawie wyszło .. choć z drugiej strony zastanawiam się czy nie lepiej byłoby nieco szerzej
    zaskoczę Was: lubię robić zdjęcia !!

Domyślnie

Mnie się podoba i następne prosimy szerzej - macie racje.
    D300 \ D70s \ Zenit 11 \ MB-D10 \ N17-55 f2,8 \ N50 f1.8 \ Takumar 50 f1.4 \ SB-800 \

Domyślnie

jak dla mnie za ciasno z lewej

Domyślnie

Świetna miejscówka.
    Jeśli bym mógł tylko prosić o ponowne udanie się w to miejsce celem zrobienia kwadratu ? Mam wrażenie, że przydałoby się nieco więcej góry i boków, nieco mniej dołu.
    Kadr jaki pokazałeś wydaje mi się być zbyt ciasny i nieproporcjonalny. I odrobinę za mało kontrastowy.

Rozmowny Awatar iahveh
    Miasto
    Druga gwiazda na prawo, i prosto, aż do poranka

Domyślnie

Podoba się ale jest zdecydowanie za ciasno

kulten
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nemeth Zobacz posta
    Świetna miejscówka.
    Jeśli bym mógł tylko prosić o ponowne udanie się w to miejsce celem zrobienia kwadratu ? Mam wrażenie, że przydałoby się nieco więcej góry i boków, nieco mniej dołu.
    Kadr jaki pokazałeś wydaje mi się być zbyt ciasny i nieproporcjonalny. I odrobinę za mało kontrastowy.
    Za Nemethem .

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów