Close

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 39

Wątek: Novika

Domyślnie

Moim zdaniem to zarówno na 1, jak i na 2 to lustro jest niepotrzebne i psuje klimat. Lepsza by była po prostu szafa. Pozycja na 2 w pierwszym momencie skojarzyła mi się z porodem Lustro miałoby sens gdyby faktycznie chcieć coś tam pokazać, ale wtedy byłoby niesmacznie. Ogólnie pozycja na 2 mi się nie podoba. Przy okazji jest trochę nienaturalna, ze skrzyżowanymi nogami byłoby lepiej.

Domyślnie

A można prosić fotkę nr.2 bez rąsi?

Domyślnie

Takie foto nie powstało :P

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez novika Zobacz posta
    Takie foto nie powstało :P
    A szkoda. Ja bym zrezygnował rąsi TAM, a spróbował skrzyżować nogi, czy coś w ten deseń ,bo nie ukrywam ,że jak pierwszy raz zobaczyłem te zdjęcie to mój wzrok poleciał właśnie w TAM odbijając się po drodze od lustra Poza taka bym rzekł "na ginekologa"

Domyślnie

Zgadzam się z Witkiem co do kadru na 1. Brakuje chociaż kawałeczka lewej strony, żeby był oddech. Na 2 nie podoba mi się poza, to raz, a dwa, że po obróbce tworzy się jakby taka fioletowawa poświata przy twojej osobie.

Domyślnie

Oba są fajne, choć 2 bardziej mi się podoba i nie widzę w niej nic wulgarnego. Jest za to bardzo fajny kadr, ciekawe światło i dobra obróbka.
    Może podrzuć coś jeszcze z tej sesji...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pinokio Zobacz posta
    Oba są fajne, choć 2 bardziej mi się podoba i nie widzę w niej nic wulgarnego. Jest za to bardzo fajny kadr, ciekawe światło i dobra obróbka.
    Może podrzuć coś jeszcze z tej sesji...
    Więcej zdjęć z tej serii nie ma

Domyślnie

oba fajne, drugie bardziej, nie jest wulgarne, mieści sie w granicach

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fryzio Zobacz posta
    oba fajne, drugie bardziej, nie jest wulgarne, mieści sie w granicach
    dziękuje za opinie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez novika Zobacz posta
    Więcej zdjęć z tej serii nie ma
    Szkoda bo są naprawdę dobre.
    Jednym zdjęcia się będą podobały, innym nie. Jeszcze innym, będzie przeszkadzał jakiś drobiazg. Ale najważniejsze, żeby podobały się Tobie, chyba, że to komercja, to wtedy niech podobają się ludziom do których są kieowane.

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów