Nie no, zdjęcie rzeczywiście ma coś w sobie... może chodzi o to, że zbyt dobrze widoczne odbicie w lustrze... Gdyby było tam mniej światła, byłoby bardziej tajemniczo![]()
Szukaj
Nie no, zdjęcie rzeczywiście ma coś w sobie... może chodzi o to, że zbyt dobrze widoczne odbicie w lustrze... Gdyby było tam mniej światła, byłoby bardziej tajemniczo![]()
NEX 5N i M42
"Twoje słowa, głupcze, będą cię kiedyś sądzić..."
Dwójka fajna tyle że bez lustra, teraz wygląda trochę jak, za przeproszeniem zdjęcie z toalety przekręcone o 90 stopni. Podejrzewam że to nie tylko moje skojarzenie tyle że ktoś pierwszy musiał( albo i nie) to napisać. Zastanawiam się czy komentarz przekroczył granice dobrego smaku? Ale jeśli zdjęcie jej nie przekroczyło, to słowo pisane tym bardziej. Wypowiadam się tu o zdjęciu i wrażeniach które ono wywołuje a nie o osobie fotografującej i fotografowanej. Estetyka to poczucie mniej lub bardziej względne. Dla kogoś może to być jak najbardziej subtelna fotografia dla mnie nie, choć najróżniejsze rzeczy już w życiu widziałem. Jednocześnie nie jest to żaden szokujący zabieg, co miało by jakiś sens artystyczny, tylko trochę taki bez sensu. Być może kształt i umiejscowienie lustra wywołuje takie a nie inne odczucia. Światło fajne, kadr do pewnego momentu też.
D700 | F6 | N50/1,4 | N85/1,4 | N70-300/4,5-5,6 | 24-120/4 | SB800 |SB600
To bardzo ciekawy pomysł, zaraz to tak zmienie i zobaczymy![]()
A mnie w habicie nie do twarzy i stwierdzam, że to drugie foto to pierwsze foto Twoje noviko, które mi się spodobało. I nic nie przyciemniaj. Pozdrawiam.
Nikon szkło lampy tło i co?
drugie bardzo fajne, ale jednak bez lustra![]()
pozdr, slavko slavcic - http://slavcic.blogspot.com
No właśnie próbowałam coś z tym zrobić ale foto traci swój wyraz tak jest lepiej ...
super, podoba mi sie szczegolnie 2
Kilka aparatow, dronow, gimbali i takie tam...
Czy ja wiem czy 2 jest wulgarna? Rączka zasłania co nieco(a może powinna być taka emotka
-
- mam nadzieje, że Novika sie na mnie nie obrazi
) a że jest odbicie w lustrze - fajny efekt
Do tego jeszcze ten kolorek.
Skontaktuj się z nami