Close

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 39

Wątek: Novika

Domyślnie Novika

Z sentymentem pokzauje siebie i zdjecie które mi się podoba.... Czekam na komentarze i oceny.

1.

Domyślnie

jak dla mnie zdjęcie bardzo fajne, przyjemne światełko, bez wątpienia sentymentalne i jak to mówią z "pierwiastkiem uczuciowym" . Ale jest jedno ale - jeżeli się nie mylę, a z całą pewnością może tak być, to jesteś w stroju kąpielowym i trzymasz coś jakby ręcznik i jeżeli tak faktycznie jest to kompletnie tego nie rozumiem. Pozdrawiam i liczę na wyprowadzenie z błędu
    D..., F... i cała masa szkła

Domyślnie

Nie n sobie mam małą czarną a w ręku trzymam prześcieradło

Domyślnie

hehe - takie własnie miałem zdanie o mojej znajomości damskiej garderoby w takim razie całośc jak pisałem wyżej bardzo ok. Pozdrawiam i soorki za wprowadzenie zamętu
    D..., F... i cała masa szkła

Domyślnie

Nic nie szkodzi Ja zawsze chętnie rozwiewam wątpliwości związane z moimi pracami

Domyślnie

To może wstawie jeszcze takie foto z tej sesji.

2.

Domyślnie

Na obu zdjeciach masz piękne światło, również obróbka mi się podoba.
    Ale na pierwszym coś nie leży z kadrem, trochę za dużo PD, a z lewej za duży tłok. Natomiast na dwójce nie podoba mi się poza. Tak trochę wulgarna... Ale to tylko moje odczucia
    Pozdrawiam
    Witek
    NEX 5N i M42
    "Twoje słowa, głupcze, będą cię kiedyś sądzić..."

Domyślnie

Może masz racje że trochę wulgarna ta druga fotka ale podoba mi się ... sama nie wiem czemu do konca

Domyślnie

Nie no, zdjęcie rzeczywiście ma coś w sobie... może chodzi o to, że zbyt dobrze widoczne odbicie w lustrze... Gdyby było tam mniej światła, byłoby bardziej tajemniczo
    NEX 5N i M42
    "Twoje słowa, głupcze, będą cię kiedyś sądzić..."

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów