Z sentymentem pokzauje siebie i zdjecie które mi się podoba.... Czekam na komentarze i oceny.
1.
Szukaj
Z sentymentem pokzauje siebie i zdjecie które mi się podoba.... Czekam na komentarze i oceny.
1.
i znów Novika na forum![]()
jak dla mnie zdjęcie bardzo fajne, przyjemne światełko, bez wątpienia sentymentalne i jak to mówią z "pierwiastkiem uczuciowym". Ale jest jedno ale - jeżeli się nie mylę, a z całą pewnością może tak być, to jesteś w stroju kąpielowym i trzymasz coś jakby ręcznik i jeżeli tak faktycznie jest to kompletnie tego nie rozumiem. Pozdrawiam i liczę na wyprowadzenie z błędu
![]()
D..., F... i cała masa szkła
Nie n sobie mam małą czarną a w ręku trzymam prześcieradło![]()
hehe - takie własnie miałem zdanie o mojej znajomości damskiej garderobyw takim razie całośc jak pisałem wyżej bardzo ok. Pozdrawiam i soorki za wprowadzenie zamętu
D..., F... i cała masa szkła
Nic nie szkodziJa zawsze chętnie rozwiewam wątpliwości związane z moimi pracami
To może wstawie jeszcze takie foto z tej sesji.
2.
Na obu zdjeciach masz piękne światło, również obróbka mi się podoba.
Ale na pierwszym coś nie leży z kadrem, trochę za dużo PD, a z lewej za duży tłok. Natomiast na dwójce nie podoba mi się poza. Tak trochę wulgarna... Ale to tylko moje odczucia
Pozdrawiam
Witek
NEX 5N i M42
"Twoje słowa, głupcze, będą cię kiedyś sądzić..."
Może masz racje że trochę wulgarna ta druga fotka ale podoba mi się ... sama nie wiem czemu do konca![]()
Nie no, zdjęcie rzeczywiście ma coś w sobie... może chodzi o to, że zbyt dobrze widoczne odbicie w lustrze... Gdyby było tam mniej światła, byłoby bardziej tajemniczo![]()
NEX 5N i M42
"Twoje słowa, głupcze, będą cię kiedyś sądzić..."
Skontaktuj się z nami