Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: łucznik

Domyślnie łucznik

krótka historia jednej strzały

1.

2.

3.

4.

forgetful
    Gość

Domyślnie

jak dla mnie, brakuje zakończenia tej historii

Domyślnie

za kolegą wyżej taka strzała w tarczy by się przydała, jak masz to wklej, ale 3 bardzo mi się podoba moment pierwsza klasa!

Domyślnie

trójka mi się spodobała, za piękne pokazanie ruchu i dynamizmu
    i jak koledzy - gdzie sie podziało zakończenie?

Domyślnie

Zakończenie nie za bardzo wyszło ale jest

Domyślnie

3-ka fajne lecz niestety ciachnałeś łuk . Po czwórce przydało by się zmienić kadr i stanąć bardziej za łucznikiem tak żeby była widoczna tarcza i wtedy końcowe foto z tarczą i strzałą w centrum
    D610. F801s. N28-70/2,8. N50/1,4D. N55/1,8micro. N85/1,4. N70-200/2,8VR. Sb800. LP mini trekker

forgetful
    Gość

Domyślnie

Jak nie wyszło to trzeba było trochę oszukać Wystarczyło zrobić w domu zdjęcie np. jabłka z dziurką po strzale

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez robren Zobacz posta
    3-ka fajne lecz niestety ciachnałeś łuk . Po czwórce przydało by się zmienić kadr i stanąć bardziej za łucznikiem tak żeby była widoczna tarcza i wtedy końcowe foto z tarczą i strzałą w centrum
    Musiałbym użyc bardzo dużej GO do takiego kadru. Do f7 pierwszy plan rozmyty a gdybym sie cofnął to nikt nie zauważyłby strzały w tarczy. Mam takie kadry

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez szloser Zobacz posta
    Musiałbym użyc bardzo dużej GO do takiego kadru. Do f7 pierwszy plan rozmyty a gdybym sie cofnął to nikt nie zauważyłby strzały w tarczy. Mam takie kadry
    Ale nie wspomniałem że wszystko ma się w GO mieścić , wystarczyłby zarys Łycznika a tarcza ostra.
    D610. F801s. N28-70/2,8. N50/1,4D. N55/1,8micro. N85/1,4. N70-200/2,8VR. Sb800. LP mini trekker

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez robren Zobacz posta
    Ale nie wspomniałem że wszystko ma się w GO mieścić , wystarczyłby zarys Łycznika a tarcza ostra.
    chyba cień a nie zarys

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów