Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: dzieci dzieci

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

pierwsze byłoby dobre gdyby użyto mniejszej GO

Domyślnie

Do rodzinnego albumu jak znalazł.

Domyślnie

Dwójka mi się nie wyświetla, trójka jest niestety niedbale skadrowana, a na jedynce muszę przyznać, że pełna klatka + świetne szkło... i nic więcej... nie wykorzystałeś tego zupełnie...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Archibald Zobacz posta
    Dwójka mi się nie wyświetla, trójka jest niestety niedbale skadrowana, a na jedynce muszę przyznać, że pełna klatka + świetne szkło... i nic więcej... nie wykorzystałeś tego zupełnie...
    może jakieś sugestie ?
    ff

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez grzegorzant Zobacz posta
    może jakieś sugestie ?
    Moim skromnym zdaniem FX + 85mm i f1,4 to power - dlaczego na jedynce przymknąłeś szkło do f5,6?.. To odebrało całą plastykę zdjęciu... poza tym tu akurat kadrowałbym centralnie i bardzo z przodu, żeby fajna symetria powstała Na dwójce (już mi się wyświetla) kadr jest niezdecydowany - albo daj więcej dołu albo mniej, skos również powinien być zdecydowany i w jakiś tam sposób uzasadniony - tu nie widzę potrzeby stosowania tego zabiegu, ponieważ wygląda na przypadkowy. Trójka - paskudne tło i brzydko ucięte łapki

...spójrz na kadry tinagi, która z tego samego zestawu wyciska cuda, że nie wspomnę o koffee, która z DX'a i 50-tki (podobny kąt, ale gorsza plastyka) niczym tinadze nie ustępuje Nie chodzi o to, żeby kopiować pomysły, ale o to, żeby podpatrywać jak można skadrować lepiej różne sytuacje

Pozdrawiam

Domyślnie

dzięki za sugestie
    dodam tylko, że mialem na wszystko b. mało czasu i kadry rzeczywiście nie są z tego powodu do końca przemyslane.
    Co do przesłon - hmmm... mnie się faktura szmaragdów na jedynce akurat podoba
    pozdro
    ...edit co do kadrów jeszcze - musiałbyś zobaczyć miejsce, w którym te fotki były robione
    ff

Domyślnie

Ja bym o wiele ciaśniej kadrował i 1 i 3 bo zdjęcie nr 2 mi się też nie wyświetla. Dalej za Archibaldem przesłona inna i inne wyjdzie zdjęcie. Moim zdaniem mogłeś zrobić 5 razy ciekawsze zdjęcie bo modelki pierwsza klasa. Pzdr.

Domyślnie

1-kę ciaśniej ? hmm...
    ff

Uprawnienia umieszczania postów