Close

Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 41

Wątek: red head

Domyślnie

ja nie mam eizo:P ale pewnie tez zepsute...
    ja prosty chlopok ze wsi jestem i mi sie podoba dobra robota Phoenix
    Contax 645, Zeiss 80mm f/2

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez everyman Zobacz posta
    Wykorzystałeś to drzewo, o które pytałeś?
    To nie ta sesja, ale w efekcie do Ostromecka nie pojechaliśmy. Drzewo zostanie do zrobienia na przyszłość
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Domyślnie

Świetny portret! Po prostu świetny...

Domyślnie

mi sie podoba Brak ostrosci mozna przymknac oko po efekcie koncowym
    D50; T12-24/4; N18-55/3,5-5,6; N35 - 105/3,5-4,5 Macro; N55 - 200/4-5,6 VR ; SB800, kilka dekli i szkiełek

Domyślnie

Świetne. Przepiękna kolorystyka wykorzystująca charakterystyczne cechy urody modelki.
    Zdecydowanie bardziej mi się podoba, niż zdjęcie po konwersji do BW (mam na myśli zdjęcie zaprezentowane w innym wątku, na którym trochę więcej jest pokazane ). Uroda modelki sprawia, że przy takim zbliżeniu konwersja do BW wpływa niekorzystnie na całość. Jednak jeszcze raz powtórzę, zdjęcie z tego wątku jest świetne.
    Coraz więcej sprzętu (D70s pozostał), tylko ciągle czasu i umiejętności mało

Domyślnie

Jak dla mnie bomba. Jako, że jestem początkująca muszę zadać pytanie o szkło. ;D 85 mm?

Domyślnie

modelka swietna. wlosy z piegami daly efekt niecodzienny, ale mozna bylo dac troche wiecej czola i mniej dekoltu, byloby jeszcze bardziej subtelniej i delikatniej

Domyślnie

może troszkę ciaśniej bym to widział, ale jeśli zrobiłeś tak, a nie inaczej to zrobiłeś to celowo.
    Gratuluje kolejnego zdjęcia.

Pozdrawiam
    Andrzej

Domyślnie

dlaczego wątek obok nie dałeś w kolorze? ech...

Domyślnie

dla mnie bomba.
    Strzeliłbym se takie w dużym formacie na ścianie.
    "Nie chcieć to znaczy chcieć nie chcieć." Mundek

Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów