ja nie mam eizo:P ale pewnie tez zepsute...
ja prosty chlopok ze wsi jestem i mi sie podobadobra robota Phoenix
![]()
Szukaj
ja nie mam eizo:P ale pewnie tez zepsute...
ja prosty chlopok ze wsi jestem i mi sie podobadobra robota Phoenix
![]()
Contax 645, Zeiss 80mm f/2
Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.
Świetny portret! Po prostu świetny...
mi sie podobaBrak ostrosci mozna przymknac oko po efekcie koncowym
D50; T12-24/4; N18-55/3,5-5,6; N35 - 105/3,5-4,5 Macro; N55 - 200/4-5,6 VR ; SB800, kilka dekli i szkiełek
Świetne. Przepiękna kolorystyka wykorzystująca charakterystyczne cechy urody modelki.
Zdecydowanie bardziej mi się podoba, niż zdjęcie po konwersji do BW (mam na myśli zdjęcie zaprezentowane w innym wątku, na którym trochę więcej jest pokazane![]()
). Uroda modelki sprawia, że przy takim zbliżeniu konwersja do BW wpływa niekorzystnie na całość. Jednak jeszcze raz powtórzę, zdjęcie z tego wątku jest świetne.
Coraz więcej sprzętu (D70s pozostał), tylko ciągle czasu i umiejętności mało
Jak dla mnie bomba.Jako, że jestem początkująca muszę zadać pytanie o szkło. ;D 85 mm?
modelka swietna. wlosy z piegami daly efekt niecodzienny, ale mozna bylo dac troche wiecej czola i mniej dekoltu, byloby jeszcze bardziej subtelniej i delikatniej![]()
może troszkę ciaśniej bym to widział, ale jeśli zrobiłeś tak, a nie inaczej to zrobiłeś to celowo.
Gratuluje kolejnego zdjęcia.
Pozdrawiam
Andrzej
dlaczego wątek obok nie dałeś w kolorze? ech...
dla mnie bomba.
Strzeliłbym se takie w dużym formacie na ścianie.
"Nie chcieć to znaczy chcieć nie chcieć." Mundek
Skontaktuj się z nami